OVER HEARTSELLING

Heartselling is dé onafhankelijke verkooporganisatie voor entertainmentproducten in de Benelux.  

Heartselling werd in 2002 opgericht door Marijke Ruiter en voorziet sindsdien als onafhankelijke verkooporganisatie in een heel actuele behoefte op de markt van entertainmentproducten. Heartselling is een dienstverlenend bedrijf, gespecialiseerd in het onder de aandacht brengen en het verkopen van muziek, film en andere entertainmentproducten binnen hun uitgebreide netwerk van traditionele en non-traditionele retailpartners.

Naast onze passie voor fysieke producten zoals vinyl, cd en dvd is Heartselling ook gespecialiseerd in het distribueren en marketen van digitale producten zoals downloads, streams en digitale video ( VOD, SVOD en EST)

Inmiddels is Heartselling al ruim 16 jaar één van de grootste onafhankelijke sales en distributie organisaties voor CD en DVD in de Benelux.

USP's van Heartselling zijn de rijke ervaring binnen de entertainmentbranche in de Benelux, kennis van zaken over deze specifieke markt en slagkracht binnen de organisatie. De korte lijnen binnen de organistaie maken het mogelijk om daadkrachtig in te spelen op de zich razendsnel ontwikkelende veranderingen binnen de entertainmentbranche.

Aangesloten platenmaatschappijen, artiesten en labels

De rijke ervaring van Heartselling en hun knowhow en passie voor muziek is inmiddels een basis voor veel platenmaatschappijen, artiesten en labels. Zie hiervoor het overzicht van labels

Catalogus

De Heartselling catalogus bevat een brede keuze aan artiesten en repertoire.

De CD catalogus bevat bijna alle genres; van Nederlandstalig, pop, klassiek, country, Dance, (hard)rock, via actuele hits en verzamelaars tot aan dance en klassiek.

De DVD catalogus bevat naast muziek-DVD´s, films, documentaires en tv-series.

Het brede dienstenpakket van Heartselling bestaat momenteel uit:

Fysieke sales & distributie

Non-traditionele sales & distributie

Retail marketing

Promotiediensten

Digitale muziek distributie

Artiestenwebsites

TV Promotie

Projectmanagement

Online marketing

Artiestenmanagement

Artwork ontwerp

CD Productie

Partner voor retail – wilt u een product kopen?
Wilt u een product kopen, stuurt u ons dan een e-mail of bel ons +31(0)35 677 5851 en wij staan u graag te woord.