OVER HEARTSELLING

Heartselling is dé onafhankelijke verkooporganisatie voor entertainmentproducten in de Benelux.  

Heartselling werd in 2002 opgericht door Marijke Ruiter en voorziet sindsdien als onafhankelijke verkooporganisatie in een  behoefte voor de markt van entertainmentproducten. Heartselling is een dienstverlenend bedrijf, gespecialiseerd in het verkopen van  entertainmentproducten binnen hun uitgebreide netwerk van traditionele en non-traditionele retailpartners.

Naast onze passie voor fysieke producten zoals vinyl, cd en dvd is Heartselling ook gespecialiseerd in het distribueren en marketen van digitale producten zoals downloads, streams en digitale video ( VOD, SVOD en EST)

Inmiddels is Heartselling al ruim 20 jaar één van de belangrijkste onafhankelijke sales en distributie organisaties voor fysieke producten in de Benelux.

USP's van Heartselling zijn de rijke ervaring binnen de entertainmentbranche in de Benelux, kennis van zaken over deze specifieke markt en slagkracht binnen de organisatie. De korte lijnen binnen de organisatie maken het mogelijk om daadkrachtig in te spelen op de zich razendsnel ontwikkelende veranderingen binnen de entertainmentbranche.

Aangesloten platenmaatschappijen, artiesten en labels

De rijke ervaring van Heartselling, hun knowhow en passie voor muziek is een basis voor veel labels en artiesten.                            Zie hiervoor het overzicht van labels

Catalogus

De Heartselling catalogus bevat een brede keuze aan artiesten en verschillende genres.

De  catalogus omvat bijna alle genres; van Nederlandstalig, pop, klassiek, dance, (hard)rock, tot kids en actuele compilatie albums.

Het dienstenpakket van Heartselling bestaat uit:

* sales & distributie van fysieke en digitale producten

* retail marketing

Uw partner voor retail – wilt u een product kopen?

Wilt u een van onze producten kopen? Stuur een e-mail of bel naar +31(0)35 677 5851. Wij staan u graag te woord.