Skip to content
Digitaal

Digitaal

Heartselling is al jaren voor verschillende labels en artiesten de partner voor verspreiding van muziek naar muziekplatforms als Spotify, Apple, Deezer, Youtube, en aanverwante kanalen als Soundcloud en Tiktok. Met onze brede expertise zorgen wij ervoor dat jouw muziek, op alle toonaangevende streamingplatforms wereldwijd digitaal beschikbaar is, zodat jouw fans het kunnen horen en zien waar en wanneer dan ook.

Als je kiest voor digitale distrubitie van muziek via Heartselling, staat ons dedicated team altijd voor je klaar met korte communicatielijnen. Partnership en transparantie zijn voor ons erg belangrijk en samen gaan we aan de slag om jouw muziek op de beste manier te releasen. Van releaseplanning, het uploaden van je tracks en albums, het pitchen van jouw muziek bij de relavante (muziek)diensten tot het aanleveren van statements. Wij bieden professionele ondersteuning op elk denkbaar niveau en adviseren en helpen jou bij het creëren van een effectieve strategie om je bereik te vergroten en je doelgroep en fanbase te laten groeien, je plaats in de markt te veroveren en vast te houden.

Wil je je muziek via ons laten distribueren? Maak gebruik van onze demobox of bel of mail ons! We doen je dan een voorstel op maat.

 

Naam *
E-mail *
Onderwerp *
Bericht
Hier kun je jouw bestand aan onze demobox toevoegen.