Skip to content
Professionals

Professionals

Ben jij voor je label, als (professioneel) artiest of aanstormend talent op zoek naar een professionele, gepassioneerde en daadkrachtige distributie organisatie? Wellicht is Heartselling dan voor jou de perfecte match. Want wij kunnen je helpen bij het digitaal, of in fysieke vorm, jouw creaties (wereldwijd) te verspreiden.

Wij begrijpen dat jouw muziek meer is dan alleen geluidsgolven; het is een expressie van emoties, creativiteit en passie. Daarom hebben we ons al ruim 20 jaar gewijd aan het bieden van uitgebreide verkoop & distributie bij alle denkbare (wereldwijde) streamingsdiensten en retail in de Benelux,  die niet alleen je muziek verspreiden, maar ook jouw eigen unieke verhaal vertellen. Onze naam zegt eigenlijk al genoeg; wij als gepassioneerde muziekliefhebbers verkopen onze producten met én vanuit ons ‘heart, waarbij de verbinding tussen de artiest, onze klanten en het publiek altijd centraal staat. Bij Heartselling geloven we sterk in de kracht van muziek en streven ernaar om  een brug te slaan tussen getalenteerde makers en hun (wereldwijde) publiek.

Heartselling is een klein, maar dedicated team, met korte communicatielijnen en staat altijd voor je klaar. Partnership en transparantie zijn voor ons erg belangrijk. Van het uploaden van je tracks en albums,  het verkopen en distribueren van je fysieke releases tot het aanleveren van transparante voorraadoverzichten, statements enz. Wij bieden professionele ondersteuning op elk denkbaar niveau en adviseren en helpen jou bij het creëren van een effectieve strategie om je bereik te vergroten en je doelgroep en fanbase te laten groeien en je plaats in de markt te veroveren en vast te houden.

Wij zijn altijd geïnteresseerd in jouw creaties om met jou als nieuwe partner de samenwerking aan te gaan. Nieuwsgierig geworden? Neem dan snel contact met ons op en vraag, uiteraard geheel vrijblijvend, naar onze voorwaarden. Je kunt hieronder een berichtje achter laten en zelfs je eigen content uploaden in onze demobox!

Team Heartselling

 

Text content

Naam *
E-mail *
Onderwerp *
Bericht
Hier kun je jouw bestand aan onze demobox toevoegen.