Skip to content
Retail

Retail

De wereld om ons heen is de afgelopen twee decennia enorm veranderd. Dat geldt tevens voor onze entertainmentbranche, en daarmee samenhangend het aanverwante retaillandschap. Inspelend op alle veranderingen is Heartselling getransformeerd van een traditionele muziekdistributeur in een moderne organisatie die labels en artiesten óók digitale verkoop-en distributie biedt, zonder het fysieke product én haar afnemers uit het oog te verliezen.

Het consumeren en beleven van muziek is de afgelopen jaren totaal veranderd; het afspelen van een Compact Disc of DVD is niet meer vanzelfsprekend. We kiezen massaal voor het gemak van luisteren naar en kijken van muziek op streamingplatforms als Spotify, TikTok en Youtube. Mede hierdoor, de opkomst van online aanbieders en het verdwijnen van vele verkooppunten is het retaillandschap in de muziekbranche in relatief korte tijd drastisch veranderd.

Maar wij zijn altijd blijven geloven in het bestaansrecht van de fysieke beeld-en geluidsdrager, en dus ook in jouw fysieke winkel! Daarom blijven wij onze labels en artiesten continu aanmoedigen om hun nieuwe releases fysiek uit te blijven brengen. Want naar onze mening is er nog altijd een behoorlijke doelgroep die heel graag een CD/DVD/LP wil afspelen, omdat dit een toegevoegde waarde is voor de luisteraar, liefhebber én fan. Als voorbeeld noemen wij hier de wederopstanding en de  herbeleving van die goeie ouwe LP die, na een jarenlange omzetdaling binnen onze branche, een aanzienlijke omzetstijging voor die branche heeft weten te realiseren! Consumenten, jong en oud, weten hun weg naar jouw platenwinkel weer te vinden!

Onze naam zegt het al; wij als gepassioneerde muziekliefhebbers verkopen onze producten met én vanuit ons ‘heart’, en stáán voor onze afnemers, van wie sommigen al sinds onze oprichting in 2002, klant zijn bij ons! Om te kunnen overleven in veranderende en stormachtige tijden denken wij met jullie mee, adviseren en trachten jouw winkel met acties en events te profileren binnen de bestaande markt. Door de marktontwikkelingen op de voet te volgen, in te spelen op actuele omstandigheden, het voorstellen van (prijs)acties en aanbiedingen proberen wij jouw omzet met onze mooie producten uit de Heartselling catalogus niet alleen te continueren, maar substantieel te verhogen.

Partnership en samenwerking met onze afnemers is erg belangrijk voor ons. Wisselwerking met en input vanuit jullie als ervaringsdeskundigen op de winkelvloer, met ideeën, voorstellen enz. zien wij natuurlijk van harte tegemoet. Want samen staan we sterk, wat uiteindelijk resulteert tot een win-win situatie voor ons allemaal!  

Heb je een specifieke vraag over onze producten, wil je onze wekelijkse release-info met de nieuwste releases ontvangen, of wil je de uitgebreide catalogus inzien, zijn er vragen over prijzen/condities of heb je een andere suggestie, laat het ons dan weten. Wij staan klaar voor jullie en zijn dagelijks zowel telefonisch als per mail bereikbaar. 

Ben jij als nieuwe retailpartner van Heartselling op zoek naar een (daad)krachtig distributie apparaat? Dan ben je uiteraard  van harte uitgenodigd om met ons kennis te maken en vraag gerust, geheel vrijblijvend, naar onze voorwaarden.                                                                      

Zie hieronder voor onze contactgegevens.

Team Heartselling