Skip to content

 

Banner HeartsellingA 2500x640

Over Heartselling

In 2002 startte Marijke Ruiter (ex Arcade, ID&T), met Ton Gepkens, Jeroen Meijer en Anton van Niel haar eigen verkoop-en distributie organisatie en samen vormen zij Team Heartselling. In eerste instantie was er alleen nog maar sprake van verkoop & distributie van fysieke beeld-en geluidsdragers, nu is de verspreiding van digitale muziek vanzelfsprekend. Wij zijn dus al ruim 20 jaar een dienstverlenend bedrijf, gespecialiseerd in het verkopen en distribueren van digitale en fysieke entertainmentproducten binnen een uitgebreid netwerk van wereldwijde streamingplatforms en (non)traditionele retail in de Benelux.

Onze rijke ervaring, passie & knowhow voor muziek is een basis voor veel labels en artiesten die inmiddels gebruik maken van onze diensten. Wij zijn een eigenwijs bedrijf, zeg maar gerust een buitenbeentje binnen onze branche, en met vier medewerkers een kleine maar fijne organisatie waarin de korte lijnen binnen ons bedrijf het mogelijk maken om daadkrachtig en slagvaardig in te spelen op de zich razendsnel ontwikkelende veranderingen binnen de entertainmentbranche.

De Heartselling catalogus bevat een breed scala aan bekende artiesten in veel verschillende genres, zoals Nederlandstalig, pop & rock, kidsrepertoire, klassiek en dance en is zowel digitaal  te beluisteren op de bekende streamingsdiensten als verkrijgbaar in fysieke vorm op verscheidene configuraties zoals Vinyl, CD, DVD etc. bij de gespecialiseerde retail in de Benelux.

ONZE MISSIE

Al ruim 20 jaar zijn wij gepassioneerd bezig met het ondersteunen van artiesten en labels bij het verspreiden van hun muzikale meesterwerken. Dat kunnen zowel (nieuwe) digitale als fysieke releases zijn. Bij Heartselling geloven we sterk in de kracht van muziek en streven ernaar om  een brug te slaan tussen getalenteerde makers en hun (wereldwijde) publiek.

Bij Heartselling begrijpen we dat jouw muziek meer is dan alleen geluidsgolven; het is een expressie van emoties, creativiteit en passie. Daarom hebben we ons gewijd aan het bieden van uitgebreide verkoop & distributie bij alle denkbare (wereldwijde) streamingsdiensten en retail in de Benelux,  die niet alleen je muziek verspreiden, maar ook jouw eigen unieke verhaal vertellen. Onze naam zegt eigenlijk al genoeg; wij als gepassioneerde muziekliefhebbers verkopen onze producten met én vanuit ons ‘heart, waarbij de verbinding tussen de artiest, onze klanten en het publiek altijd centraal staat.

ONZE DIENSTEN

Wereldwijde Digitale Distributie: bereik luisteraars en kijkers over de hele wereld op alle toonaangevende streamingplatforms. Wij zorgen ervoor dat jouw muziek digitaal beschikbaar is zodat jouw fans het willen horen en zien waar of wanneer dan ook.

Fysieke Distributie in de Benelux:  wij zorgen ervoor dat jouw fysieke releases, bijvoorbeeld die op CD, DVD, LP enz., verkrijgbaar zijn waar jouw doelgroep en fans het willen kopen. Dat kan zijn bij online e-tailers of die goede ouderwetse ‘stenen’ platenzaak en/of entertainmentshop in de Benelux.

Professionele Ondersteuning: wij zijn een klein, dedicated team, met korte communicatielijnen en staat altijd voor je klaar. Partnership en transparantie zijn voor ons erg belangrijk. Van het uploaden van je tracks en albums,  het verkopen en distribueren van je fysieke releases tot het aanleveren van transparante voorraadoverzichten, statements enz. Wij bieden professionele ondersteuning op elk denkbaar niveau en adviseren en helpen jou bij het creëren van een effectieve strategie om je bereik te vergroten en je doelgroep en fanbase te laten groeien en je plaats in de markt te veroveren en vast te houden.

WAAROM KIEZEN VOOR HEARTSELLING

Ervaring: met meer dan twee decennia aan ervaring in de entertainmentbranche begrijpen wij alle ins-en outs van de muziekindustrie als geen ander.

Passie: muziek is onze passie, net als die van jou! Onze toewijding gaat verder dan alleen verkoop & distributie. Uitbrengen van nieuwe muziek en het bouwen aan een carrière kost tijd. Daarom streven wij naar het creëren van een langdurige relatie met onze artiesten en labels.

Innovatie: In een steeds veranderend muzikaal landschap blijven wij up-to-date en volgen de nieuwste trends, technologieën en innovaties, zodat jouw muziek altijd relevant blijft.

Bij Heartselling zijn we trots op het ondersteunen van de groei van artiesten en labels. Laten we daarom samen bouwen aan een muzikale reis die jouw talenten de erkenning geeft die ze verdienen.

TEAM HEARTSELLING

Marijke Ruiter

Anton van Niel 

Ton Gepkens 

Jeroen Meijer 

Heartselling – jouw partner in muzikale verkoop & distributie!