SAY YOU'LL STAYAfbeelding vergroten
SAY YOU'LL STAY
 
 
 

SAY YOU'LL STAY

Genre:
Releasedatum NL:
23 mei 2008
Releasedatum BE:
23 mei 2008
Label:
Configuratie:
CD-SINGLE
Barcode:
8714253000718
Bestelnummer:
MM 1
 
SAY YOU'LL STAYDescription
Mental Theo’s Bazzheadz is een project ontstaan in 2005 met het idee wat hardere commerciële tracks te produceren. Bazzheadz bestaat uit producer DJ Mental Theo, die met diverse artiesten van zijn eigen label Mental Music werkt, zoals Sebastian Westwood (evenals Theo afkomstig uit Den Bosch).
Het eerste Bazzheadz-project was een engelstalige versie van Basshunters “boten Anna”, getiteld “Now you’re gone”- (een tekst van Theo zelf!). Deze versie van de Bazzheadz werd gelicenseerd door de zweedse Basshunter en werd uiteindelijk de zomerhit van 2007 in de Europese vakantie-oorden onder de naam “Basshunter featuring DJ Mental Theo’s Bazzheadz” én als single het succes van begin 2008 in de UK (voor het nieuwe Ministry of Sound-label Hard2Beat), waar de track 5 weken op nummer 1 stond. Daarna volgden top tien noteringen in diverse landen in Europa en zelfs een eerste plaats in de Amerikaanse clubcharts en staat de teller inmiddels op 500.000 “Now you’re gone”singles en over een miljoen ringtones….
Natuurlijk kon de opvolger van deze hit van Bazzheadz niet uitblijven en produceerde Theo een nieuwe track met de naam “Say you'll stay” , door Mental Theo zelf geschreven en geproduceerd.
Bazzheadz featuring Sebastian Westwood staat wekelijks op het podium in de UK en de rest van Europa en de agenda voor de komende maanden is volgeboekt met optredens.
“De sound van de nieuwe single is uptempo, feest en onderbouwd met echte gitaren en vette beats. De vocals van Sebastian maken de plaat tot een echte hit “aldus DJ Mental Theo, die de track uiteraard al veelvuldig in het land heeft getest. Als derde track staat bovendien de originele Bazzheadz versie van “Now you’re gone” op de single Op dit moment wordt tevens de laatste hand gelegd aan de videoclip voor “Say you’ll stay” én een compleet album voor Bazzheadz.
Mental Theo heeft een wekelijkse radioshow op vrijdag en zaterdag (The Creepshow) op Slam FM en scoorde meer dan 15 top 40 noteringen sinds 1994 (ondermeer met Charly Lownoise en Mental Theo)
Tracklist
Delen
Delen op social media:

Naar productoverzicht