DIME QUE TU QUIERESAfbeelding vergroten
DIME QUE TU QUIERES
 
 
 

DIME QUE TU QUIERES

Artiest:
Genre:
Releasedatum NL:
16 mei 2008
Releasedatum BE:
16 mei 2008
Label:
APR WORKS
Configuratie:
CD-SINGLE
Barcode:
5425018290383
Bestelnummer:
APR 144
 
DIME QUE TU QUIERESDescription
Bijna 10 jaar staat ze op de planken! Reeds 8 albums en 4 DVD’s staan op haar naam, waarmee ze meerdere gouden en platina awards in de wacht sleepte, zowel in België als in Nederland. Sinds 2003 treedt ze enkel nog op met haar live-band. In die tijd heeft ze al meer dan 1.500.000 mensen bereikt met haar concerten. Afhankelijk van het seizoen (winter/zomer) tourt ze in België en Nederland in theaters en op festivals, met telkens een nieuwe, verfrissende live-show! En dan zijn er natuurlijk nog de uitverkochte concerten in het Sportpaleis, Heineken Music Hall en Ahoy.
2008… het jaar van Belle Perez! De afgelopen maanden concentreerde zij zich vooral op haar theatertour Gipsy, waar ze in totaal meer dan 50.000 enthousiaste fans mee bereikte.
Een nieuw jaar, een nieuwe look, een nieuwe site én een nieuw album! Van het Gipsy-album wordt op 16 mei de eerste single ‘Dime que tu quieres’ gereleased. Het nummer zet alvast de toon voor de rest van de nieuwe plaat: Belle Perez klinkt vernieuwend, volwassener, maar de herkenbare latino-sound waarmee ze haar grootste successen behaalde is gebleven.
PRIMEUR… VINYL-CD! Anderen laten de CD-single voor wat ze is en brengen het fysieke plaatje zelfs niet meer op de markt. Belle Perez doet het anders: zij brengt niet alleen de reguliere single-CD op de markt, maar voegt er tevens een vinyl-CD aan toe! Een echte analoge vinyl-single die eruit ziet als een CD, met dezelfde afmetingen en die op een platendraaier afgespeeld kan worden. Op de vinyl-CD zal een exclusieve analoge live-versie staan van ‘Dime que tu quieres’, die opgenomen werd tijdens de Gipsy theatertour. Bovendien kan deze live-versie ook GRATIS gedownload worden via de BellePerezComunid@d, en dit met de unieke code die bij elke CD-single zit!
Tracklist
Delen
Delen op social media:

Naar productoverzicht