CATCHE ME (PLAYMO)Afbeelding vergroten
CATCHE ME (PLAYMO)
 
 
 

CATCHE ME (PLAYMO)

Artiest:
Genre:
Releasedatum NL:
18 april 2008
Releasedatum BE:
18 april 2008
Label:
Configuratie:
CD-SINGLE
Barcode:
8717931661614
Bestelnummer:
CLDD2008814
 
CATCHE ME (PLAYMO)Description
Na zijn Dance Smash hit ‘First Light’ laat Nederlandse trance DJ/producer Bart Claessen weer eens van zich horen. Catch Me (Playmo) is een vocale radio versie van zijn grootste clubhit Playmo uit 2005.
Deze plaat werdt door vrijwel alle grote DJs gedraaid en komt zelfs vandaag de dag nog geregeld voorbij in sets van artiesten als Armin van Buuren, Tiësto, Marco V, Sander van Doorn, Ferry Corsten en Paul van Dyk.

Op zeer jonge leeftijd was Bart Claessen al gek op muziek. Na zijn studie Muziek Technologie aan de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht (HKU), doet hij mee aan een Vengaboys Remix wedstrijd. Met zijn versie van ‘Cheekah Bow Bow (That Computer Song)’ wordt hij door fans van de Vengaboys uitkozen tot uiteindelijke winnaar.
Zijn mix wordt zelfs een jaar later als bonustrack uitgegeven op een single van de Vengaboys. Met zijn eerste solo single ‘On The Move’ scoort hij dé zomerhit van 2001 en staat wekenlang in top 10 van de Top 40. ‘On The Move’ wordt o.a. uitgebracht in meer dan tien landen, ontvangt nominaties voor twee Dutch TMF Awards en verkoopt alleen in Duitsland al meer dan 150.000 exemplaren.

Met de opvolger ‘Infected’ herhaalt hij het succes nog eens dunnetjes en zet Bart zichzelf op de internationale muziek kaart.
Na een lange tijd van stilte en een rechtzaak met ‘Barthezz’ de doelman van het Franse voetbal elftal, vindt Bart het tijd om muziek onder zijn eigen naam uit te brengen. Na een aantal ijzersterke releases zoals ‘Persona Non Grata’, ‘When Morning Comes’ en “First Light’ bepaalt hij de typische Bart Claessen sound: een unieke mix tussen trance en techno.
Catch Me (Playmo) is een meer dan geslaagde radio versie van de grote clubhit Playmo. De vocalen zijn geschreven door Raz Nitzan en Adrian Broekhuyse welke al eerder hits schreven voor o.a. Armin van Buuren, Don Diablo, Ferry Corsten, Cosmic Gate, Blank & Jones en Stuart.
Tracklist
Delen
Delen op social media:

Naar productoverzicht