INNER LIFEAfbeelding vergroten
INNER LIFE
 
 
 

INNER LIFE

Artiest:
Genre:
Releasedatum NL:
07 september 2012
Releasedatum BE:
07 september 2012
Label:
FORZAREC
Configuratie:
CD
Barcode:
9789086500161
Bestelnummer:
FORZA 27
 
INNER LIFEDescription
Een megaproject als Déva Dyne, zowel qua tijdsinvestering als financieel gezien, is niet echt meer van deze tijd. Om het mogelijk te maken is veel out of the box denken nodig geweest door een heel team van creatieve personen die al jaren meedraaien in de muziekwereld. Maar het resultaat mag er wezen; of je nu van de muziek van Déva Dyne houdt of niet, je hoort dat het met veel inspiratie en toewijding is gemaakt en dat kosten noch moeite zijn gespaard om van het debuutalbum van Déva Dyne een productie te maken die zich mag meten met grote namen uit de internationale popmuziek.

Déva Dyne heeft een geheel eigen sfeer en sound: het is popmuziek met hier en daar een gothic randje. Moderne sounds en effecten nemen een prominente plaats in en zorgen voor een dramatische en orchestrale sfeer. Mede door de afwisseling en de veelzijdigheid is Déva Dyne moeilijk in een hokje te plaatsen, maar dat blijkt dan ook precies de bedoeling te zijn van zangeres en songwriter Judith Jobse en producer/componist Rick Snel.

Zangeres Judith Jobse is geen onbekende: in 2000 won zij het TV programma Your Big Break met haar eigen nummer You en in 2001 scoorde zij met hetzelfde nummer een hele grote hit. Dit leverde haar o.a. een TMF-award en een gouden plaat op. Rick Snel is tot nu toe vooral bekend als tranceproducer: zo werd zijn track Remember (met vocals van Judith) door het Duitse label Afterglow wereldwijd gereleased en kwam o.a. op een CDvan Armin van Buuren terecht.

Alle nummers op het album Inner Life zijn geschreven door Judith en Rick. De teksten van de CD hebben in een aantal songs een psychologische- en soms ook spirituele ondertoon. Dit maakt de muziek van Déva Dyne geschikt voor een grote doelgroep; van jongeren die houden van gave sounds tot aan de veeleisende muziekliefhebber die graag naar muziek luistert die ergens over gaat.
Tracklist
1) SOMEDAY 2) I WON’T GIVE UP 3) THE END OF TIME 4) IN MY DREAMS 5) FOOLS RULE THE WORLD 6) DEVIL IN DISGUISE 7) FALLEN ANGEL 8) DESPERATION 9) ON THE RUN 10) BUTTERFLY (ALL ALONE) 11) YOU (ACOUSTIC VERSION)
Videoclip
Delen
Delen op social media:

Naar productoverzicht