DILEMMAAfbeelding vergroten
DILEMMA
 
 
 

DILEMMA

Artiest:
Releasedatum NL:
12 oktober 2007
Releasedatum BE:
12 oktober 2007
Label:
CMM
Configuratie:
CD-SINGLE
Barcode:
8717472330222
Bestelnummer:
CMM 2007089
 
DILEMMADescription
Eindelijk komt het nieuwe album van Brace, getiteld "DILEMMA" op korte termijn uit: 26 oktober a.s. Als voorloper op deze album-release zal zijn nieuwe hitsingle, ook getiteld "DILEMMA", op 12 oktober worden uitgebracht.
"Dilemma" is een van de 3 nummers die geschreven en geproduceerd zijn door hitproducer Giorgio Tuinfort, die ook garant stond voor de Brace-hit "Hartendief", maar ook voor zijn songs en productie voor internationale artiesten zoals Akon en Gwen Stefani.
Uiteraard heeft Brace weer een zeer opvallende videoclip gemaakt ter ondersteuning van "Dilemma", die op korte termijn op TMF en andere zenders te zien zal zijn.
Tevens zal Brace zijn opwachting maken in rtl MusicWorld, Kids Top 20 en vele andere muziekprogramma's. Ook Juize FM, 538 en andere radiostations hebben hun enthousiasme reeds geuit voor deze single.
Een van de nummers op het nieuwe album van Brace is: "De wereld is niet van ons". Deze track zal de muzikale bijdrage worden voor de nieuwe Wereld Natuur Fonds tv-campagne, die vanaf 1 oktober tot begin volgend jaar gaat lopen (vergelijkbaar met eerdere tv-campagnes van het WNF met muziek van Cat Stevens: "Morning has broken" en Andrew Gold: "Thank you for being my friend").
Tracklist
Delen
Delen op social media:

Naar productoverzicht