I WANT YOU TO KNOWAfbeelding vergroten
I WANT YOU TO KNOW
 
 
 

I WANT YOU TO KNOW

Releasedatum NL:
14 september 2007
Releasedatum BE:
01 januari 1970
Label:
Configuratie:
CD-SINGLE
Barcode:
8717472330178
Bestelnummer:
CMM 2007170
 
I WANT YOU TO KNOWDescription

Giel Beelen sprak onlangs in zijn tv-programma over de grootste nieuwe poprock sensatie uit Nederland: All Missing Pieces, en liet ook een kort fragmentje zien van één van de vele filmpjes die op YouTube van deze band te zien zijn.

All Missing Pieces bestaat uit de 3 broers Camiel (014), Wrister (12) en Quinten (10) Meiresonne.

Hun grootste muzikale voorbeeld is de groep Arctic Monkeys. Een aantal jaren geleden maakten zij voornamelijk punkmuziek, echter nu beginnen het meer en meer eigen geschreven poprock nummers te worden.

De aandacht voor deze groep is enorm en zowel TMF, De Wereld Draait Door als Giel Beelen, etc. etc. staan te springen om All Missing Pieces in hun programma's te hebben.

Onlangs werd opgetreden op het Haagse popfestival Schollenpop: "Op het podium zijn het ware rocksterren, barsten van het talent en als ze zich zo door ontwikkelen kunnen ze binnen 2 jaar op een festival als Lowlands staan.", was te lezen in een recensie van VPRO’s 3voor12.

14 september verschijnt de eerste single van ALL MISSING PIECES met daarop het zelf geschreven ‘I Want You To Know’ . Alle instrumenten zijn door het veelbelovende drietal zelf gespeeld en het hoesontwerp is ook een eigen creatie.

Voor wie alles wil weten over ALL MISSING PIECES: www.allmissingpieces.com

Tracklist
Tracklisting:
1. I WANT YOU TO KNOW
2. ROCKET
3. I WANT YOU TO KNOW (videoclip)
Delen
Delen op social media:

Naar productoverzicht