TV TOPPERS MET DE JOSTIBANDAfbeelding vergroten
TV TOPPERS MET DE JOSTIBAND
 
 
 

TV TOPPERS MET DE JOSTIBAND

Artiest:
Genre:
Releasedatum NL:
02 juli 2007
Releasedatum BE:
02 juli 2007
Label:
Configuratie:
DVD
Barcode:
8713604994140
Bestelnummer:
MIRA 499414
 
TV TOPPERS MET DE JOSTIBANDDescription
TV TOPPERS MET DE JOSTIBAND De TV registratie van deze bijzondere uitzending van het NCRV programma TV Toppers van Jos Brink.

Een muzikale show, waarin de Jostiband optreedt met bekende artiesten Andre Rieu met zijn orkest, Willeke Alberti, Frans Bauer, BZN, Berget Lewis, Gregor Bak en Jochem van Gelder.

De Jostiband bestaat dit jaar veertig jaar. Reden genoeg voor een feestelijke uitzending. Wim Brussen, oprichter van de Jostiband, neemt na veertig jaar afscheid van het orkest en is daarom de speciale gast. De uitzending zit vol met muziek en beelden uit een rijk Jostiband verleden en aan het slot van de avond gaat voor Wim Brussen een grote wens in vervulling...

De Jostiband ontstond in 1966 als een orkest voor verstandelijk gehandicapten op de Johannes Stichting in Nieuwveen. Het orkest, dat ca. 200 leden telt, heeft inmiddels aangetoond dat het een niet weg te denken plek heeft verworven in de Nederlandse samenleving en een belangrijke bijdrage levert aan de integratie van verstandelijk gehandicapten in de maatschappij. In 2002 ontving Wim Brussen een Koninklijke onderscheiding voor zijn werk voor de Jostiband. Hij werd ridder in de Orde van Oranje Nassau. De NCRV is al jaren de exclusieve televisiepartner van de Jostiband.

 

Tracklist
1. Trumpet Voluntary 2. Sneeuwwals

3. Santa Lucia

4. Wiegenlied

5. Jingle Bells

6. Do re mi

7. Un dos tres

8. Zwaluw Mars 9. Strauss Medley

10. Finale (Alle Menschen werden Brüder))

 

)
Delen
Delen op social media:

Naar productoverzicht