GO AWAY PARISAfbeelding vergroten
GO AWAY PARIS
 
 
 

GO AWAY PARIS

Genre:
Releasedatum NL:
22 juni 2007
Releasedatum BE:
22 juni 2007
Label:
Configuratie:
CD-SINGLE
Barcode:
8717825530071
Bestelnummer:
CLDM2007028
 
GO AWAY PARISDescription
Go Away Paris is een protestsong tegen de Amerikaanse celebrity Paris Hilton.
De rockband Citizens For A Better America hebben het helemaal gehad met haar en zien haar liever gaan dan komen. Paris zal op 5 juni wegens rijden onder invloed een straf moeten uitzitten in de gevangenis.
 
Paris Hilton is de achterkleindochter van Conrad Hilton, de oprichter van de Hilton Hotels en een bekende society ster. Haar vermogen wordt geschat op ongeveer 360 miljoen dollar waardoor ze zich een uitbundige levenstijl kan veroorloven. Ze is wereldwijd bekend geworden door haar prive seksvideo’s op het internet te publiceren en zich te misdragen op vrijwel ieder Hollywood feestje. In september 2006 werd Paris gearresteerd en veroordeeld tot 45 dagen gevangenisstraf voor rijden onder invloed welke straf in Mei van dit jaar werd gehalveerd. Citizens For A Better America zijn de voorkeursbehandeling die de irritante Paris Hilton lijkt te krijgen helemaal zat en hebben de geweldige protest song Go Away Paris opgenomen.
 
Het mag duidelijk zijn dat deze single aardig wat publiciteit zal krijgen. Nadat de nieuwszender CNN de videoclip liet zien raakte de servers van You Tube overbelast en is sindsdien al meer dan 60.000 keer bekeken.
Tracklist
Delen
Delen op social media:

Naar productoverzicht