DRUNK AGAINAfbeelding vergroten
DRUNK AGAIN
 
 
 

DRUNK AGAIN

Artiest:
Genre:
Releasedatum NL:
20 april 2007
Releasedatum BE:
20 april 2007
Label:
Configuratie:
CD-SINGLE
Barcode:
8714835072638
Bestelnummer:
SCR 2
 
DRUNK AGAINDescription
“Drunk Again” is de eerste single van Scrum, afkomstig van het debutalbum “Pro libertate”. De single heeft alles in zich waar Scrum muzikaal voor staat: power, rock en folk. Powerfolk dus! De vakpers roemt vooral de energie en sfeer die kenmerkend zijn voor de optredens. Muziekblad Revolver: "Scrum is de live sensatie van dit moment en het beste Nederlandse alternatief voor punkfolkbands als Dropkick Murphys en Whiskey Priests." 

3FM DJ Sander Lantinga omarmt Scrum Luisteraars Coen en Sander Show kiezen massaal voor Scrum! De nieuwe single van Scrum "Drunk Again" is al meermalen te horen geweest op 3FM. Sander Lantinga in de Coen en Sander Show: "Dit is echt mannenwerk, echte Schotse drinkmuziek, een wereldhit!" Sander vergelijkt Scrum met o.a. The Pogues, Flogging Molly en Dropkick Murphys. "Nederland houdt van Scrum en Scrum houdt van Nederland", aldus Sander. Het is duidelijk: ook bij Sander brengt Scrum het 'Lowlands' gevoel naar boven!"

Over Scrum: Een live show van Scrum is als een rugby-wedstrijd, de energie en spanning stijgt, het dak gaat eraf, wanneer scheurende gitaren en een opgevoerde doedelzak traditionele muziek spelen in de hoogste versnelling. Zij noemen het powerfolk, maar in plat Nederlands is het eerlijke muziek waarbij bezoekers volledig zichzelf zijn en drank rijkelijk vloeit. Scrum is vrijheid: ongecompliceerd feest tot in de kleine uurtjes.
Tracklist
Tracklist:
Track 1: Drunk Again 3:52
Track 2: Scrum – Live 3:22

Luister hier naar de audiofile: http://files.proacts.nl/scrum/CSS23april07.mp3
Delen
Delen op social media:

Naar productoverzicht