BITTERSWEET LOVEAfbeelding vergroten
BITTERSWEET LOVE
 
 
 

BITTERSWEET LOVE

Artiest:
Genre:
Releasedatum NL:
17 maart 2007
Releasedatum BE:
17 maart 2007
Label:
Configuratie:
CD
Barcode:
9789078725015
Bestelnummer:
72501
 Description
 
Van jongs af aan weet Martine het zeker, muziek is haar lust en haar leven. Maar de traditionele dwarsfluit en de contrabas hangen al snel aan de Volendamse wilgen als ze, geïnspireerd door o.a. Nick Drake en Beth Hart, begin 2000 de gitaar ter hand neemt en haar eigen muzikale wegen in slaat. Als singer-songwriter heeft Martine haar gedachten inmiddels aardig op een rij staan: haar debuutalbum Bittersweet Love is een eerste getuigenis daarvan...
 
 ‘Martine heeft niet alleen een dijk van een stem, maar schrijft ook nog eens prachtige liedjes’ zegt producer Patrick Mühren (o.a. Marco Borsato, Trijntje Oosterhuis en Within Temptation). Een unieke combinatie van talenten, die hij onmiddellijk (h)erkende toen ze twee jaar geleden met haar eerste demo’s bij hem de studio instapte.
 
Op Bittersweet Love brengt Martine dertien van haar eigen songs, stuk voor stuk getuigenissen van haar diepste emotionele gevoelens in relatie tot de liefde, het leven en de wereld om haar heen. De sfeer is veelal ingetogen, breekbaar maar expressief tegelijkertijd. De toon is eigenzinnig en oprecht. ‘Met dit album heb ik de jarenlange zoektocht naar mijzelf definitief kunnen afronden’ zegt de nu 22-jarige zangeres.
 
Martine wordt op Bittersweet Love begeleid door ondermeer Gregor Hamilton (keyboards), Jaap Kwakman (gitaar), Serge Bredewold (bas), Ton Dijkman (drums) en Antoon Tolsma (percussion). De strijkersarrangementen zijn van de hand van Tom Bakker.
Tracklist
Tracklisting:

 

1. Open your eyes

2. Take me back

3. Obvious

4. Flowers in your hair

5. No change

6. 1000 Thoughts away

7. Free

8. Hold on

9. From you to me

10. Stop the time

11. Secretly

12. Empty

13. Don’t deny

Delen
Delen op social media:

Naar productoverzicht