FANTASTICOSAfbeelding vergroten
FANTASTICOS
 
 
 

FANTASTICOS

Artiest:
Genre:
Releasedatum NL:
30 november 2012
Releasedatum BE:
30 november 2012
Label:
NRGY MUSIC
Configuratie:
2CD
Barcode:
0999967490064
Bestelnummer:
NRGY 49006
 
FANTASTICOSDescription
De Fantasticos wordt de nieuwe Nederlandstalige muziektrend in het Hollandse lied! Twee boezemvrienden Henk (ex Les Chromona’s) en Johnny (ex Sunstreams) hebben elkaar na jarenlange vriendschap opnieuw gevonden in hun gezamelijke muzieksmaak.
Een verrassende combinatie van Nederlandstalige meezingers, schlagers en levenspop in de sound van 2012. Bij de eerste try-outs ging overal het dak er af wat al snel resulteerde in een platencontract bij NRGY Music.
Het eerste CD-album is al in de maak en als voorloper presenteren zij de debuutsingle ‘Weet je wat jij voor mij bent’. De Fantasticos live is een geweldige belevenis van twee fantastische muzikanten die in korte tijd Nederland zullen gaan veroveren.
Tracklist
1. Weet Je Wat Jij Voor Mij Bent 2. Zonder Jou Ben Ik Verloren 3. Mooi is Het Om Op De Wereld Te Zijn 4. Jij Bent 'n Verboden Liefde 5. Drog Je Tranen Mijn Alisha 6. Onze Namen In Het Zand 7. Het Witte Schip Verlaat De Haven 8. Hou Me Nog Een Keertje Vast 9. Ik Droomde Vannacht Van Jou 10. Zij Heeft Tranen In Haar Ogen 11. Aan Het Eind Van De Regenboog 12. Dansen Van Geluk 13. Een Gouden Ring 14. Ik Ben Gelukkig Door Jou
Videoclip
Delen
Delen op social media:

Naar productoverzicht