STILL CAREAfbeelding vergroten
STILL CARE
 
 
 

STILL CARE

Artiest:
Genre:
Releasedatum NL:
10 november 2006
Releasedatum BE:
10 november 2006
Label:
Configuratie:
CD-SINGLE
Barcode:
8717472330031
Bestelnummer:
CMM 2006160
 Description
Thailand is de setting voor de videoclip behorende bij de nieuwste single van Bizzey. De clip is in 6 lange nachten geschoten in Bangkok door het succesvolle duo Habbekrats (Dance4Life,Watskebeurt?!). Deze on-Nederlandse stijlvolle productie is al onderwerp van gesprek geweest in het goed bekeken Vara programma ‘De Wereld Draait Door’.
De muziek bij deze geweldige single is geproduceerd door Fabian Lieuw-a-Soe (Beatkidz) die eerder al werkte met Brainpower, Ali B en Lange Frans en Baas B.
14 jaar geleden was Bizzey er heilig van overtuigd dat hij op het podium moest staan. Aanvankelijk als breakdancer, maar al snel ontwikkelde hij zich als rapper/zanger/songwriter en zelfs fotomodel. Hij stond als artiest in het voorprogramma van De La Soul en tourde door heel Europa met zijn eerste single ‘The Fur’. De eerste single van Bizzey met de titel “The Fur” heeft 12 weken in de tipparade gestaan met als hoogste notering positie 12. Dit leidde tot een notering in de top 50.
Op Radio538 is The Fur ‘gemaakt’ met 63.6 % en de single is op 3FM, Funx, JuizeFM en YorinFm te horen geweest. Tevens was de videoclip regelmatig te zien op The Box en TMF en zelfs op de grootste muziekzender in Zwitserland.

Bizzey werkt op dit moment keihard aan zijn album dat gepland staat voor 2007. De verwachtingen voor zijn nieuwste single “Still Care” zijn hooggespannen, mede door het feit dat deze unieke track reeds op radiozender Funx wordt gedraaid en de videoclip regelmatig te zien is op The Box (clipcode 2649).
Tracklist
Delen
Delen op social media:

Naar productoverzicht