VAN EEN ANDERE PLANEETAfbeelding vergroten
VAN EEN ANDERE PLANEET
 
 
 

VAN EEN ANDERE PLANEET

Artiest:
Genre:
Releasedatum NL:
27 oktober 2006
Releasedatum BE:
27 oktober 2006
Label:
YAYA
Configuratie:
CD-SINGLE
Barcode:
8717092002653
Bestelnummer:
YAYA 6091
 Description
Marcel Kapteijn is, wat ze in Amerika noemen,"A singer's singer". Buiten de wereldhit "You", die hij zong, vooral een goed bewaard geheim, maar voor velen , vooral insiders, een zanger van wereldformaat. Als Luckyfella maakte hij de laatste jaren 2 cd's, het prachtige "It all begins with a smile"(radio2cd) waarmee hij de crooners-revival een stap voor was en het dancealbum "Danceville" waarmee hij de dancecraze die momenteel heerst 2 stappen voor was,het grote succes dat anderen ten deel viel ging ,onterecht , aan hem voorbij.

Het laatste album haalde de top 100 evenals de single "Got a feeling" die hij begin dit jaar met de zeer jonge band Bullet opnam en welke tot 33 in de Megacharts kwam. Van een andere planeet is het 2de Nederlandstalige nummer dat Marcel ooit zong, het eerste was "Ze ziet me niet staan" de titelsong van de film Asterix en Obelix waarvan met name componist Jean-Jacques Goldman enorm gecharmeerd was. Nu dus "Van een andere planeet" een lied waar iedere vader, of ouder, zich in zal herkennen, een klassieker in de dop, geschreven dor Peter de Wijn. Een nummer dat uitgebracht wordt op aandrang van velen, want eigenlijk zingt Marcel met name Engelstalig maar in dit geval denken we dat Marcel er velen een groot plezier mee doet.

Van een andere planeet zal als enig Nederlandstalig lied worden bijgevoegd op het later te verschijnen album "Boyish Man " !
Tracklist
Delen
Delen op social media:

Naar productoverzicht