Afbeelding vergroten
 
 
 

A STATE OF TRANCE YEARMIX 2023 MIXED BY ARMIN VAN BUUREN

Artiest:
Genre:
Releasedatum NL:
15 december 2023
Releasedatum BE:
15 december 2023
Label:
ARMADA MUSIC
Configuratie:
2CD
Barcode:
8718522443817
Bestelnummer:
ARMA 486
 Description

Verandering snijdt aan twee kanten. We dringen aan op innovatie in de veronderstelling dat stilstand achteruitgang betekent, maar blijven ook bang voor het onbekende en hoe nieuwe ontwikkelingen onze comfort zone aantasten. Zo ook binnen de muziek. We prijzen artiesten om het inslaan van nieuwe wegen, maar houden nieuwe sounds op afstand omdat we vrezen dat het onze favoriete stijl onherroepelijk verandert. Met ‘A State of Trance Year Mix 2023’, de twintigste editie van de jaarmixserie, laat Armin van Buuren zien dat er niet altijd
tussen oud en nieuw gekozen hoeft te worden. Met een diverse, vooruitstrevende en toch ook nalatenschap-omarmende selectie van 111 tracks laat de A State of Trance-jaarmix van 2023 zien dat de toekomst van muziek het verleden niet verwerpt.

Tracklist
een mix van maar liefst 111 tracks op twee cd’s, waaronder Armin van Buuren, AVIRA, Bryan Kearney, Chicane, Eelke Kleijn, Ferry Corsten, Gareth Emery, Giuseppe Ottaviani, Miss Monique, Laura van Dam, Rank 1 en Ruben de Ronde e.v.a.
Delen
Delen op social media:

Naar productoverzicht