Afbeelding vergroten
 
 
 

SISTERS ON TOUR LIVE 2022

Artiest:
Genre:
Releasedatum NL:
17 maart 2023
Releasedatum BE:
17 maart 2023
Label:
AMBASSADORS OF ENTERTAINMENT
Configuratie:
DVD-music
Barcode:
8719326670225
Bestelnummer:
AMB 667022
 Description

De Dolly Dots wisten het zeker; na het overlijden van Ria Brieffies in 2009 zouden ze nooit meer op tournee gaan. Maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan en vijftien jaar na hun reünieconcert gaan ze de bühne weer op voor een theatertour. Op het podium zingen ze natuurlijk hun grote hits, maar ook is er veel ruimte voor verhalen en anekdotes.
Bijna 44 jaar na ons debuut en 15 jaar na de reünieconcerten waar we nog met ons zessen van konden genieten, wilden we nog één keer een theatertour doen om afscheid te nemen van jullie. We hadden er zin in maar toen zat er een pandemie dwars voordat we echt konden beginnen. Die twee jaren kwamen ons goed van pas, we hadden de tijd om er lang over na te denken, hoe gaan we dit doen zonder onze Ria? Wat willen we vertellen en vooral: wat trekken we in godsnaam aan? Elke avond hebben we de show gespeeld met het gevoel dat Ria erbij was. Wat zóu ze hiervan genoten hebben. Met Sven Figee als bandleider van onze droomband Sven Hammond hebben we de liedjes opnieuw aangepakt. We hadden een geweldige crew en een jaar lang hebben we als een grote vrolijke familie getourd. De spieren klaagden, de botten kraakten, de stemmen haperden weleens maar de energie spatte er, net als vroeger van af. Het was een groot cadeau om dit met jullie mee te maken. Dank jullie wel dat we dit mochten beleven met elkaar!


Esther, Patty, Chela, Anita & Angela

Deze live registratie van de theatershow ‘Dolly Dots – Sisters On Tour Live 2022’ is opgenomen op 22 oktober 2022 in het Theater Hotel te Almelo.

Tracklist
What A NightEastern Way OutP.S.Do Wah diddyRadioLeila (The Queen Of Sheba)Make It Up To YouMr. Big StuffThis GirlBoys.….Are You With MeRia Medley: Where Were You Dreaming Of You Try A Little Harder All The RosesTrick Of The EyeAll I WantGive A girl A BreakS.T.O.P.Jij Hoort Bij MijDoe Maar Medley: Doris Day De Bom Is Dit Alles?Only The RainUniqueDo You Wanna WannaHela-Di-Ladi-DoShe's A LiarLove Me Just A Little…..Don't Give Up
Delen
Delen op social media:

Naar productoverzicht