Afbeelding vergroten
 
 
 

DOMINATOR 2022 - HELL OF A RIDE

Artiest:
Genre:
Releasedatum NL:
15 juli 2022
Releasedatum BE:
15 juli 2022
Label:
Configuratie:
2CD
Barcode:
8718521068080
Bestelnummer:
CLDM2022012
 Description

Na drie lange jaren is het eindelijk weer tijd om samen te komen op het beruchte E3 Strand in Eersel voor 's werelds grootste outdoor Hardcore festival: Dominator! Dit extravagante festival, georganiseerd door event zwaargewichten Art of Dance en Q-dance, trekt toegewijde Hardcore liefhebbers van over de hele wereld en is een van de grootste en meest succesvolle hardcore evenementen en merken. Het Dominator thema van dit jaar neemt je mee op een 'Hell Of A Ride' met de meest angstaanjagende attracties en buitengewone entertainment.
Samen met het Dominator 2022 evenement is er veel nieuwe hardcore muziek van topkwaliteit, die dit jaar wordt belicht op de officiële Compilatie CD. Twee schijven vol met exclusieve en nieuwe bangers die luisteraars het volledige Dominator gevoel geven. Van tragere Hardcore en underground Industrial, tot mainstage hits, Uptempo knallers en funky Frenchcore beats, alles staat erop om je hardcore cravings te stillen.
Beide CD's zijn verzorgd en gemixt door Dominator, met muziek van topartiesten als Angerfist, Miss K8, Mad Dog, Nosferatu, Dr. Peacock, Sefa en opwindend nieuw talent als Unfused, Irradiate, Juliex, Hysta en Rayvolt.

Tracklist
TBA
Delen
Delen op social media:

Naar productoverzicht