Afbeelding vergroten
 
 
 

ZINGT JULIO IGLESIAS

Artiest:
Genre:
Releasedatum NL:
17 juni 2022
Releasedatum BE:
17 juni 2022
Configuratie:
CD
Barcode:
Bestelnummer:
311431
 Description

Van William Janz (Den Haag 5 juni 1974) bleek al op jonge leeftijd dat hij een muzikaal talentje was. Hij kreeg gitaarles van zijn opa. De kleine William, vond het gitaar spelen leuk, maar….. erbij zingen, dat was het helemaal voor hem.
In het begin van de jaren ‘90, werd Julio Iglesias zijn grote idool. Het was dus niet zo vreemd dat hij in 1996 een finaleplaats wist te behalen in de Soundmixshow van Henny Huisman. Mede door het feit dat William ook in het buitenland diverse talentenjachten wist te winnen, volgden er vooral veel optredens in het buitenland.
William ontmoette Riny Schreijenberg (Marty), de man die o.a. Frans Bauer had groot gemaakt. Al gauw volgde een nauwe verbintenis en werd er een nieuwe strategie bepaald. William Janz, met een nieuw team om zich heen, zal doorgaan om zijn plaats in de Nederlandse Showbizz te veroveren. Al snel volgde een nauwe verbintenis en werd een nieuwe strategie bepaald. William Janz, met een nieuw team om zich heen, zal zeker doorgaan om de wereld te veroveren.
William Janz trad 25 april 2022 op met zijn eerste grote theaterconcert in Nederland (AFAS Circustheater Scheveningen), tijdens dit concert werd ook zijn eerste album gepresenteerd: ‘WILLIAM JANZ ZINGT JULIO IGLESIAS’. Tijdens deze met hart en ziel geproduceerde show, begeleidt door de Micky Fisser Band, bracht hij onder meer (tweetalig) zijn prachtige single ‘Perdido’ (Verloren) ten gehore. Het concert heeft al veel succes gebracht en er wordt al hard gewerkt aan nieuwe projecten in Nederland en alle Spaanstalige landen. William Janz en zijn team kijken uit naar alle mooie successen, in binnen-en buitenland, die William te wachten staan.

Tracklist
01. Pobre Diablo 02. Por Un Poco De Tu Amor 03. Volver A Empazar 04. La Vida Sigue Igual 05. Soy Un Truhan Soy Un Senor 06. Un Canto A Galicia 07. Abrazame 08.Quiero 09. Perdido (bonustrack) 10. Hey 11. Me Olvide De Vivir 12. Quijote 13. Amor, Amor, Amor 14. Milonga 15. Me Va Me Va
Delen
Delen op social media:

Naar productoverzicht