Afbeelding vergroten
 
 
 

ALLES IN HET LEVEN DUURTG MAAR EVEN

Artiest:
Genre:
Releasedatum NL:
10 juni 2022
Releasedatum BE:
10 juni 2022
Label:
TELSTAR
Configuratie:
CD
Barcode:
Bestelnummer:
TCD 35643
 Description

50 jaar geleden begonnen Jan van de Beld en en Zwaantje van de Beld-Pieters als het duo ‘The Menghini’s’. In 1973 worden ze landelijk bekend als Jan & Zwaan. Jan & Zwaan was een veel gevraagd duo op vele feesten door heel Nederland. Samen stonden ze al die jaren op de planken tot het noodlot toesloeg. In 2010 overleed Zwaan waarna Jan een periode van rust heeft opgezocht.
Gelukkig is Jan weer volop actief in de muziekwereld en met zangeres Hennie Dogger naast zich, is hij helemaal terug op het podium. Op muzikaal en persoonlijk gebied hebben ze vele raakvlakken en vormen ze een perfect muzikaal duo. Ze hebben inmiddels vier nieuwe singles op naam staan en nu dan het lang verwachte album. Op dit nieuwe album staan bestaande nummers van Jan en Zwaan, maar ook nieuwe nummers die geschreven zijn door Hennie, inclusief het nummer ‘Laat Het Los’ dat mede geschreven is door de onlangs overleden zanger Wim Rijken.

Tracklist
01. Ik vaar met jou in een luchtballon / 02. Kon ik nog maar even terug / 03. Alles in het leven duurt maar even / 04. Het leven is een groot feest / 05. Ik zoek een meisje / 06. Laat het los / 07. Met jou op een bankje / 08. Sha La La / 09. Tiroler Houthakkers Mars / 10. Oma's vitamientje / 11. Onze poes en buurman's kater / 12. De allergrootste schat / 13. Zing met me mee / 14. Dorpscafe
Delen
Delen op social media:

Naar productoverzicht