AVE MARIAAfbeelding vergroten
AVE MARIA
 
 
 

AVE MARIA

Artiest:
Genre:
Releasedatum NL:
16 juni 2006
Releasedatum BE:
16 juni 2006
Label:
APR WORKS
Configuratie:
CD-SINGLE
Barcode:
5425017521228
Bestelnummer:
APR 123
 Description

AVE MARIA is de nieuwe single van de Belgische Latino Diva Belle Perez.

Na drie top 10-hits (Que Viva La Vida, Dime en El Mundo Bailando) is de verwachting dat deze single dit succes minimaal zal evenaren. Dit kan wel eens de zomerhit van 2006 worden! Het heeft niets te maken met een klassiek nummer, sterker: de track ademt vrolijkheid en een zonnig gevoel uit. Let ook op de fantastische band die alles live heeft ingespeeld om zo veel mogelijk sfeer in de opname te krijgen.
2006 is een heel belangrijk jaar voor Belle. Niet alleen komt haar album deze zomer uit en stond ze begin mei twee keer in een uitverkocht Antwerps Sportpaleis. Bovendien is ze op 6 oktober in de Heineken Music Hall (Amsterdam) voor een daverend Latin Fever Concert. Daarnaast is ze (samen met Jan Smit) presentator van het succesvolle TROS Muziekfeesten.
De communicatie rondom deze single zal als vanouds zijn. Veel verschillende bezoeken aan tv-programma’s (waaronder enkele keren in TROS Muziekfeest), radioprogramma’s en pers.

NIEUW ALBUM GOTITAS DE AMOR
Na El Mundo Bailando is Ave Maria het tweede nummer van het splinternieuwe album dat op 18 augustus 2006 zal verschijnen. De titel van deze CD is Gotitas De Amor (“Tranen Van Liefde”). Het album zal volledig bestaan uit nieuwe nummers! Het album zal worden gepresenteerd door middel van een waar media offensief inclusief een feestelijke releaseparty. Tevens zal in augustus de titeltrack van het album op single worden uitgebracht.

Tracklist
Delen
Delen op social media:

Naar productoverzicht