Afbeelding vergroten
 
 
 

SONGBIRD

Artiest:
Genre:
Releasedatum NL:
18 februari 2022
Releasedatum BE:
18 februari 2022
Label:
FANFARE RECORDS
Configuratie:
CD
Barcode:
9324690204328
Bestelnummer:
FANFARE 143
 Description


Mirusia houdt van liedjes die meerdere betekenissen kunnen hebben en voor iedereen herkenbaar zijn. De titelsong van het nieuwe album 'Songbird' is geschreven door Christine McVie (Fleetwood Mac) en heeft geen betrekking op niemand in het bijzonder, maar is universeel. Het beschrijft de constante onveranderlijke aard van liefde en hoe niets dat kan veranderen. Een liefde die zo groot is dat als het voorbij is, er geen huilen en alleen vreugde zal zijn in de herinneringen.
Mirusia houdt van deze gedachte en als zij dit lied zingt, denkt ze vaak aan haar publiek. Elk publiek is weer anders, een culminatie van verschillende mensen en verschillende achtergronden, waardoor steeds een andere sfeer ontstaat. Geen twee voorstellingen of publiek zijn hetzelfde, maar voor de tijd dat we samen zijn (en hoewel we aan het einde van de voorstelling uit elkaar gaan), hebben we herinneringen gecreëerd die voor altijd bij ons zullen zijn. Mirusia zegt zelf over haar nieuwe album Songbird: “dit album is een weerspiegeling van mijn carrière en het leven tot nu toe. Iedereen heeft een soundtrack over zijn of haar eigen leven". Meer dan tien jaar toerde Mirusia de wereld rond als de stersopraan van Andre Rieu. Met dit muzikale fenomeen trad zij op in Europa, het V.K., Noord- en Zuid-Amerika, Azië, Zuid-Afrika, Nieuw-Zeeland en natuurlijk Australië! Mirusia is bekend en geliefd bij een grote schare fans van Andre Rieu en mag gerekend worden tot een van de beste klassieke crossover-artiesten ter wereld.

Tracklist
TRACKLIST: 1. What The World Needs Now 2. The Great Love Of All 3. Songbird4. I’ll Never Find Another You5. Joelene6. The Long And Winding Road7. Morning Has Broken8. Pie Jesu9. Laudate Dominum10. Amazing Grace 11. I Know Him So Well 12. Send In The Clowns13. Somewhere
Delen
Delen op social media:

Naar productoverzicht