HIJ IS VERLIEFDAfbeelding vergroten
HIJ IS VERLIEFD
 
 
 

HIJ IS VERLIEFD

Releasedatum NL:
19 juni 2009
Releasedatum BE:
19 juni 2009
Label:
Configuratie:
CD-SINGLE
Barcode:
8715143493535
Bestelnummer:
QPS900621
 
HIJ IS VERLIEFDDescription

“Hij is verliefd” is een vrolijk, zomers uptempo nummer. De track komt van het album “Terug van weggeweest” dat in februari dit jaar is uitgekomen. In november start de theatertour van Arno waar hij met een fantastische live-band de buhne zal opgaan.

In 2009 bekend van: TMF Radio 100% NL 3fm Ekdom in de nacht 3fm Rob Stenders RTL4 Life & Cooking Radio 2 - OBA live Hart voor muziek TV Gelderland TV Rijnmond - Dave on stage Omroep Gelderland, Eric van de Berg Omroep Brabant, Hubert Mol Tros muziekcafé live met band Wereldomroep live Hart voor muziek ABN Amro in Ahoy KX Radio Optimaal FM

Biografie Arno Kolenbrander: De in Rotterdam geboren Arno Kolenbrander wint de Soundmixshow van Henny Huisman met het nummer Why God Why uit de musical Miss Saigon. Met dit nummer staat hijB direct 10 weken in de top 40. Het jaar na zijn overwinning vult de zanger met optredens in het land maar ook tijdens de Fantasy World Dinnershow. Bovendien neemt hij in deze periode deel aan de internationale Soundmixshow en aan het International Music Festival in Polen. In 2000 en 2004 doet Arno mee met het Nationaal songfestival alwaar hij de tweede plaats bereikt. Na enkele jaren zelfstandig ondernemerschap besluit Arno het zingen weer full-time op te pakken. Januari 2009… Het nieuwe album is een feit !!! Met 13 Nederlandstalige nummers is het album "Terug van weggeweest" een fantastische come-back. Met de single "Meer dan dit" gaf Arno op 19 augustus 2008 de aftrap voor een nieuw hoogtepunt in zijn carriére. De tweede single “Neem alles” werd direct goed opgepakt door de landelijke en regionale stations. De stijl is 'back to basic', pure muziek, nederpop in de breedste zin van het woord. Stevige rock afgewisseld met gevoelige ballads. "Terug van weggeweest" is een titel die je gerust letterlijk mag nemen, Arno is met zijn veelzijdige stemgeluid terug op een manier waar niemand omheen kan.

OOK VERKRIJGBAAR: ARNO KOLENBRANDER – TERUG VAN WEGGEWEEST QPS900620, 9789079006205, PPD 11,80

Tracklist
Tracklisting: 1. Hij is verliefd 2. Louise
Delen
Delen op social media:

Naar productoverzicht