Afbeelding vergroten
 
 
 

DE DIEPTE IN

Artiest:
Genre:
Releasedatum NL:
24 september 2021
Releasedatum BE:
24 september 2021
Label:
TRIX MANAGEMENT
Configuratie:
CD
Barcode:
4549516205913
Bestelnummer:
EVM 09
 Description

‘De Diepte In’, het nieuwe album van zangeres/songwriter en producer Eva van Manen, gaat over het verlangen te leven met je hoofd én met je hart. Het gaat over springen in de diepte, maar ook over de angst om je ideeën en overtuigingen los te laten. Terwijl je, door los te laten, juist nieuwe inzichten kunt krijgen. De perfecte sound voor deze boodschap vond Eva in een dynamische en vloeiende mix van electro, pop en downtempo beats.
Het album en de gelijknamige focus track ‘De Diepte In’ verschijnen op 24 september op EVM Records en zal verschijnen op CD én Vinyl.
Eva van Manen neemt op haar tweede album afscheid van haar fantasie mee te moeten gaan in de sterke mening of wil van anderen vanuit een angst het zelf niet goed te doen. Die fantasie verhardt en bezorgde slapeloze nachten. ‘De Diepte In’ zoekt stap voor stap naar hoe het weer kan stromen en zo duikt Eva haar eigen diepte in. Een diepte waarin vragen stellen en kwetsbaarheid bestaan, meer dan de stellige mening.
Eva van Manen debuteerde in 2018 met het album ‘Politiek & Liefde’ dat werd geroemd om de doeltreffende, minimalistische sound en de persoonlijke en geëngageerde teksten. Teksten, die Eva schrijft aan de hand van een onuitputtelijke gedachtenstroom over de maatschappij, de wereld en haar persoonlijke zieleroerselen. Haar gedichtenbundel ‘Hoe zijn we hier gekomen?’ verscheen zomer 2021 via uitgeverij Hollands Diep. Live presenteerde ze haar nummers in 2019 onder meer tijdens een succesvolle Popronde en op ESNS. Voor dit najaar staat een nieuwe tour gepland.

Tracklist
1. Zonder Woorden 2. Wie Weet Nou Alles 3. Niet Voor Mij 4. Hou Het Rustig 5. Stormvloed 6. De Diepte In 7. De Liefde 8. Relatief 9. Regenpak 10. Eigen Paradijs
Delen
Delen op social media:

Naar productoverzicht