Afbeelding vergroten
 
 
 

HEERLIJK ZWOELE NACHT

Artiest:
Genre:
Releasedatum NL:
29 oktober 2021
Releasedatum BE:
29 oktober 2021
Label:
BERK MUSIC PRODUCTIONS
Configuratie:
CD
Barcode:
8718403116472
Bestelnummer:
BM 3116472
Links:
 Description

Django Wagner heeft de afgelopen twee jaren niet stilgezeten. Buiten de zeer goed ontvangen platen met Outsiders zagen ook de singles Ik Wil Bij Je Zijn, Als De Zomer Komt, Volare en Jij Bent Anders Nu het levenslicht. Deze solo singles staan ook op zijn nieuwe album Heerlijke Zwoele Nacht. Samen met zijn vaste team Frank van Weert en Waylon van der Heijden bracht hij vele uren door in de studio om nieuwe muziek te maken.
Muziek roept sfeer op, prikkelt mensen en brengt emoties en is goed voor je op allerlei gebieden. Ook verbindt muziek mensen. Mijn vak is het mooiste wat er is, het is heerlijk om mensen blij te maken met nieuwe liedjes en optredens. We hebben de afgelopen twee jaren gewerkt aan dit album en hebben uiteindelijk deze nummers uitgezocht. Samen met Frank, Waylon en Adrie heb ik hard gewerkt aan deze liedjes en ik ben trots en blij met elk nummer. Op het album staan naast de laatste singles ook 8 nieuwe nummers, voorafgaand aan de release verschijnt het duet met Wolter Kroes getiteld Wij Gaan Door.

Tracklist
1. Jij Bent Te Ver Gegaan 2. Wondervrouw 3. Ik Wil Bij Je Zijn 4. Een Heerlijke Zwoele Nacht 5. M'n Mooie Manuela 6. Wij Gaan Door 7. Thawo 8. Jij Zit Diep In Mijn Hart  9. Als De Zomer Komt 10. Ik Mis Je Stem 11. Jij Bent Anders Nu 12. Volare
Delen
Delen op social media:

Naar productoverzicht