Afbeelding vergroten
 
 
 

LARS

Artiest:
Releasedatum NL:
09 juli 2021
Releasedatum BE:
09 juli 2021
Label:
Configuratie:
LP
Barcode:
8718521062064
Bestelnummer:
RNRMV20074
 Description

Op 12 maart 2021 verschijnt ‘Lars’, een persoonlijk album van Snelle dat vernoemd is naar zijn voornaam. Het project is het vervolg op zijn in november verschenen EP ‘Sebastiaan’, de tweede naam van de artiest. Dat Snelle inmiddels een gevestigde naam in de industrie is blijkt uit de indrukwekkende lijst samenwerkingen die op het album staan. Zo is de hit ‘De Overkant’ met Suzan en Freek te horen, maar ook ‘In De Schuur’ met Ronnie Flex en ‘Papa Heeft Weer Wat Gelezen’ met Thomas Acda. Elke song van Snelle is raak en is goed voor tientallen miljoenen streams, het eerder verschenen nummer ‘Kleur’ tikt zelfs al 21 miljoen streams. Om de release van ‘Lars’ nog extra te ondersteunen verschijnt op 26 maart de documentairefilm ‘Snelle: Zonder Jas Naar Buiten’ op Netflix. Snelle is hiermee de eerste Nederlandse artiest met een eigen docu op dit streamingportaal. De film geeft een inkijkje in het leven van de jonge artiest en volgt hem in de weg naar de totstandkoming van dit album. ‘Lars’ is een multimediale ervaring die niet te missen zal zijn!
Singer-Songrapper Snelle (Lars Bos) kreeg in 2019 nationale bekendheid met zijn megahit ‘Reünie’. Deze track kwam bovenaan de charts en was het startsein voor indrukwekkende muzikale carrière binnen een hele korte tijd. Sindsdien scoorde de artiest nog twee #1 songs met ‘Smoorverliefd’ en ’17 Miljoen Mensen’ met Davina Michelle. In oktober 2019 won Snelle een MTV EMA Award voor Best Worldwide Act en in december ontving hij maar liefst drie Edison nominaties en vier 100% NL Awards nominaties. In 2020 werd Snelle bekroond tot Spotify’s meest gestreamde artiest in Nederland. Ook in dit nieuwe jaar zet Snelle mooie stappen. Onlangs maakte hij bekend als eerste Nederlander een documentairefilm uit te brengen op Netflix, daarnaast maakt hij binnenkort zijn opwachting als coach bij The Voice Kids. En dan hebben we het nog niet eens gehad over zijn nog te verschijnen nieuwe album! Maak je borst nat voor een achtbaan waar je zeker op zit te wachten!
Het nieuwe album ‘Lars’ zal maar in liefst drie configuraties verschijnen, een CD, een LP en een GELIMITEERDE oplage in GOUD-kleurig vinyl!!

Tracklist
SIDE A: 01.Zonder Jas Naar Buiten 02. Blijven Slapen 03. Goed opgedroogd 04. In De Schuur 05. De Overkant 06. Door De Drank 07. Limonade 08. Smoorverliefd SIDE B: 01.Papa Heeft weer Wat Gelezen 02. Zij Laat Me Praten   03. Dom & Onbeleefd 04. Thuis 05. Veilige Plek 06. Generatie Y    07. Kleur 08. Allemaal Hetzelfde
Delen
Delen op social media:

Naar productoverzicht