Afbeelding vergroten
 
 
 

A STATE OF TRANCE 1000 CELEBRATION MIX BY ARMIN van BUUREN

Artiest:
Genre:
Releasedatum NL:
05 maart 2021
Releasedatum BE:
05 maart 2021
Label:
ARMADA MUSIC
Configuratie:
2CD
Barcode:
8718522325854
Bestelnummer:
ARMA468
 Description

Twintig jaar, duizend afleveringen, een leven vol momenten om te koesteren. Wat begon als een belofte van een kleine jongen die verliefd werd op dansmuziek terwijl hij op de fiets naar school reed, is uitgegroeid tot een wereldwijd baken van gelijkgezindheid en saamhorigheid. De 1.000e aflevering van ‘A State Of Trance’  is onlangs uitgezonden op QMusic en bracht deze radio show mensen bij elkaar. Om dit feestelijke feit te vieren verschijnt op 5 maart 2021 ‘A State Of Trance 1000 - Celebration Mix’, gemixt door Armin van Buuren. Een dubbele verzamelaar boordevol hoogtepunten en dierbare herinneringen en bevat maar liefst 108 tracks, het beste in Trance & Progressive, zoals gestemd door de A State Of Trance-community, natuurlijk aan elkaar gemixd door Armin van Buuren himself!

Sinds vorig jaar is Armin van Buuren officieel ambassadeur voor het Wereld Natuur Fonds (WWF). Samen proberen zij mensen in beweging te brengen om plasticvervuiling tegen te gaan. Als ‘Global Oceans Ambassador’ zet Armin zich de komende jaren in voor de wereldwijde ‘#BeatPlastic campagne’. Hierdoor heeft Armada Music, als platenmaatschappij van Armin van Buuren, ervoor gekozen om al onze toekomstige fysieke producten zoveel mogelijk vrij van plastic te houden. Dat is de reden dat het nieuwe mix-album van Armin van Buuren 'A State Of Trance 1000 - Celebration Mix' (8718522325854) niet voorzien is van een plastic folie, zoals jullie in het verleden van ons gewend waren. Ter vervanging is er gekozen voor een kartonnen sleeve, zodat er verpakkingsmateriaal om de CD heen zit dat volledig past in de ‘#BeatPlastic campagne’ van het WWF en Armin van Buuren.

Tracklist
TRACKLIST CD1 & CD2:108 tijdloze platen van o.a. Above & Beyond, Armin van Buuren, Chicane, Ferry Corsten, Gareth Emery, John O'Callaghan, Paul van Dyk, Push.
Delen
Delen op social media:

Naar productoverzicht