Afbeelding vergroten
 
 
 

EEN JONGEN VAN DE STRAAT

Artiest:
Releasedatum NL:
27 november 2020
Releasedatum BE:
27 november 2020
Label:
TOEKOMST MUZIEK
Configuratie:
2CD
Barcode:
8720205101853
Bestelnummer:
TMWV202044
 Description

Lieve allemaal,
Het nieuwe album “Jongen van de straat is een feit.
Wat ben ik enorm trots op dit album en een album met liedjes geschreven in mooie en minder mooie tijden en absoluut gezongen vanuit mijn hart.
Diepe dalen en gezellige momenten zijn terug te horen op dit album. Dankbaar voor de samenwerking met producer en vriend John Dirne en het team van Toekomst music. Een album maken kan je niet alleen daar heb je hulp bij nodig en daarom wil ik ook bedanken mijn vriendin Melanie en mijn kids die achter mij staan en mede mogelijk maken dat ik kan doen wat ik het liefste doe zingen schrijven & componeren.
Mijn vrienden die in mij geloven en mij waarderen als mens en zanger en de mensen die mij de lessen gaven die mij pijn deden in het leven en daaruit dus prachtige liedjes zijn ontstaan.
Lieve allemaal ben reuze benieuwd wat jullie vinden van mijn nieuwe album.
Liefs x Frank van Etten.
Met Deze persoonlijke boodschap van Frank introduceren we een dubbel cd met 17 “recht uit het hart” liedjes van Frank Van Etten. Een muzikale reis door zijn leven.
CD 2 is een bonus met covers die Frank op zijn eigen unieke wijze vertolkt . Een Musthave voor de fans van het levenslied.

Tracklist
TRACKLIST CD 1 EEN JONGEN VAN DE STRAAT:01. Ik Ben Een jongen Van De Straat 02. Dat Het nu Echt Over Is 03. Lach, Leef, Huil & Bid 04. Ik Vroeg Om Zoveel dingen Niet 05. Niets Was Haar Te Dol 06. Jij Bent Mijn Zoon 07. Ik Hou Je Vast 08. Is dit nu Jouw Leven? 09. Leef Vandaag 10. Was Het Je dit Waard? 11. Want Waar Ik Viel  12. Voor Jou 13. Uit Onverwachte Hoek TRACKLIST CD 2 NOSTALGIE:01. Kleine Jongen (voor Dustin, Jamy & Mike) 02. De Bestemming 03. De Liefde Van Je Vrienden 04. Domino 05. Flink Zijn 06. Ik Ben Zo Eenzaam 07. Margherita 08. Onderweg 09. Telkens Weer 10. Toen Ik Je Zag
Delen
Delen op social media:

Naar productoverzicht