Afbeelding vergroten
 
 
 

DE WEG

Artiest:
Genre:
Releasedatum NL:
13 november 2020
Releasedatum BE:
13 november 2020
Label:
MATADOR
Configuratie:
CD
Barcode:
8718403113020
Bestelnummer:
MAT 2020
 Description

De Vlaamse singer-songwriter BART HERMAN maakt zijn eigen ‘American Recordings’ in de vorm van zijn nieuwe album ‘De Weg’ dat op 13 november a.s. zal verschijnen!
Geïnspireerd door het album ‘American Recordings’ van wijlen Johnny Cash, ontstond het idee om liedjes op te nemen precies zoals ze gemaakt zijn, met enkel stem en gitaar. Het resultaat is een pure plaat waar het lied en de stem centraal staan. Geen arrangementen, geen strijkers of koortjes, alleen de artiest en zijn gitaar. Op basis van een top 5, gekozen door de fans en een lijst van persoonlijke favorieten, stelde Bart dit album samen, waardoor een prachtig overzicht ontstond van de lange weg die deze singer-songwriter heeft afgelegd; van zijn beginperiode tot vandaag. Zijn nieuwe album is een heel persoonlijk cadeau aan de fans, zo aan het einde van 2020. Een jaar dat niemand van ons ooit nog zal vergeten…..

Tracklist
TRACKLIST:DE WEG1. De weg2. Gele rozen3. Ik ga dood aan jou4. Slaap mijn kind5. Ogen van lood6. Als je weer wakker wordt7. Ilona8. Herfst9. Vlinders, passie, stille tranen10. Zolang als ik leef11. Maanlicht op de zee12. Zijde
Delen
Delen op social media:

Naar productoverzicht