I'D LIKE TO TEACH THE WORLD TO SINGAfbeelding vergroten
I'D LIKE TO TEACH THE WORLD TO SING
 
 
 

I'D LIKE TO TEACH THE WORLD TO SING

Artiest:
Genre:
Releasedatum NL:
28 april 2006
Releasedatum BE:
28 april 2006
Label:
Configuratie:
CD-SINGLE
Barcode:
8714253007137
Bestelnummer:
MASS 300713
 Description
Je kent hem van de huidige Coca Cola TV commercial. Het is een enorm aanstekelijk nummer dat je de rest van de dag in je hoofd hebt. Op o.a. het Internet is de vraag ernaar groot, en de positieve reacties lopen zowel bij Coke als bij het reclameburo in grote getale binnen. Huisgemaakte remixes en langere versies zijn al op het web te vinden. Een single versie kon dus niet uitblijven (!).
Wat niet iedereen weet, is dat het hier gaat om een liedje met geschiedenis. 35 jaar geschiedenis, om precies te zijn. Al in 1971 stond een eerste versie van ‘I’d Like to Teach the World…’ onder een Coca Cola commercial, en het liedje zou de allergrootste reclamehit aller tijden worden. In 1971 hadden The New Seekers in de UK een nummer 1 hit met het nummer. In de UK staat hun single zelfs in de top 100 van best verkochte singles ooit. En nu dan, geheel gere-vamped, gere-styled, en opge-souled, vertolkt door niemand minder dan Berget Lewis.
Berget heeft, vooruitlopend op de release van haar album in Juni, het lied opnieuw opgenomen in een eigentijdse versie die haar op het lijf geschreven is. Ondersteund door een al even groot talent: Leona. Leona schitterde reeds als actrice en musical zangeres, maar poneert zichzelf hier ook nog eens als uitermate geloofwaardig urban talent.
‘I’d Like to Teach the World…’ zal, samen met haar vorige single ‘It Don’t Matter’ op dit album terug te vinden zijn. Intieme ballads zullen afgewisseld worden met soul-volle nummers, met de prachtige stem van Berget Lewis als stralend middelpunt.
Tracklist
Delen
Delen op social media:

Naar productoverzicht