Afbeelding vergroten
 
 
 

HARDSHOCKFESTIVAL 2019

Artiest:
Genre:
Releasedatum NL:
24 mei 2019
Releasedatum BE:
24 mei 2019
Label:
Configuratie:
2CD
Barcode:
8718521056537
Bestelnummer:
CLDM 2019023
 Description

Na zes edities te hebben georganiseerd op de mooiste recreatieplassen en stranden van Nederland vond de organisatie het hoogtijd om het roer volledig om te gooien. Er moest een nieuwe locatie gevonden worden voor Hardshock die helemaal past bij waar Hardshock écht voor staat; donker, duister, uniek én one-of-a-kind! The superior stronghold has been found in the woods!

 

Op zaterdag 1 juni 2019 komt Hardshock Festival na één jaar afwezigheid terug op de festival-kalender op dé ultieme hardcore locatie midden in de bossen van Hellendoorn! Zie jij jezelf al rondstruinen in een prachtig bosrijke omgeving en verdwalen tussen de hoge bomen op zoek naar verborgen area’s met het ultieme HARDCORE gevoel? Volg je instinct en ontdekt de vele geheimen die Hardshock Festival je te bieden heeft…

 

Naast het feit dat Hardshock Festival vanaf nu op een gruwelijk dikke locatie plaats gaat vinden heeft de organisatie voor deze editie ook weer een heerlijke 2CD compilatie weten te fabriceren gemixt door niemand minder dan AniMe en F-Noize!

Tracklist
Delen
Delen op social media:

Naar productoverzicht