Afbeelding vergroten
 
 
 

DOE 'T DAN

Artiest:
Genre:
Releasedatum NL:
05 april 2019
Releasedatum BE:
05 april 2019
Label:
BERK MUSIC PRODUCTIONS
Configuratie:
CD
Barcode:
8718456090057
Bestelnummer:
BM 6090052
 Description

Arjon Oostrom is onderhand niet meer weg te denken als feestzanger met de nadruk op FEEST. Op geen enkel feest van enige allure mag Arjon Oostrom ontbreken. Na de release van de single “Ik Hou Van Alle Vrouwen” in 2011 begon het balletje te rollen voor deze zanger. Via hits als Zakka Zakka, Schudden, Pure Verleiding is Arjon niet alleen bekend in Nederland, ook is Arjon iedere zomer ook te vinden op vele vakantieoorden zoals: Salou, Lloret de Mar, Albufeira, Mallorca, Sunny Beach, Gran Canaria en Chersonissos en weten ze hem op prijs te stellen.

Arjon heeft inmiddels zoveel hits op zijn naam staan dat een tweede album geen overbodige luxe is. Op Doe ’t Dan staan  hits als  “Zij Is De Mooiste Van De Dansvloer”,  “Sla Je Arm Om Me Heen”,  “Oei Oei”, “Een Lange Nacht Met Jou”, “Zo Heb Ik Jou Nog Nooit Gezien” en “Hey Ga Je Mee Op Stap”. . Bij elkaar zijn deze singles goed voor miljoenen views op YouTube en streams op Spotify. Ook op dit album: een ballad uitvoering van Pure Verleiding, zijn favoriete nummer.

Door zijn succesvolle feestplaten maakt Arjon er altijd een geweldig feest van, van kroeg tot festival.

Check hier de coomercial: https://www.youtube.com/watch?v=kSwKvX2dxM4 

Tracklist
1. Doe 't Dan 2. Zij Is De Mooiste Van De Dansvloer 3. Zo Heb Ik Jou Nog Nooit Gezien 4. Eén Lange Nacht Met Jou 5. Kleuren 6. Pure Verleiding (Ballad) 7. Kom Maar Op 8. Hey Ga Je Mee Op Stap 9. Alles Kan, Alles Mag ft. Dansado & Feestneger 10. Arjon's Party Medley * Alles Kan Een Mens Gelukkig Maken * Volare * I Save The Day * What's Up * Who The Fuck Is Alice * Helemaal Naar De Klote 11. Oei Oei 12. Sla Je Arm Om Me Heen 13. Doe 't Dan (Linke Soep Remix) 14. Hey Ga Je Mee Op Stap (Stamppot Remix) 15. Zij Is De Mooiste Van De Dansvloer (Martyn Green Ruff Remix) 16. Eén Lange Nacht Met Jou (DJ Willem de Wijs & DJ Ruud Remix) 17. Bla Bla Bla (Radio Versie)
Delen
Delen op social media:

Naar productoverzicht