Afbeelding vergroten
 
 
 

A STATE OF TRANCE YEAR MIX 2018 (VINYL)

Artiest:
Genre:
Releasedatum NL:
15 februari 2019
Releasedatum BE:
15 februari 2019
Label:
Configuratie:
2LP
Barcode:
8718521055905
Bestelnummer:
CLDMV2018025
 Description

Spoedig zal één van de belangrijkste releases van het jaar weer in de winkels liggen:

‘A State Of Trance Year Mix 2018’ -

Gemixt door niemand anders dan Armin van Buuren. Dit keer ook verkrijgbaar als dubbel vinyl!

De tracks op deze release zijn wederom gekozen door de luisteraars van Armin van Buuren’s  radioshow ‘A State Of Trance’ (ASOT) d.m.v. een votinglist welke is samengesteld door de vele wereldwijde luisteraars. Armin van Buuren selecteert de beste tracks welke hij aanvult met zijn eigen favoriete trance hits.

Armin van Buuren heeft tijdens ADE uit handen van 538-dj’s Coen Swijnenberg en Sander Lantinga de 538Dance Award 2018 ontvangen. Dit is een speciale oeuvre-award voor een artiest die een belangrijke bijdrage levert aan de Dance Smash op 538 en van grote betekenis is voor de dancemuziek. Zo waren de singles “Therapy” & “Blah Blah Blah” dit jaar Dance Smash.

 

 De single “Blah Blah Blah” is veruit de grootste Armin hit van het jaar met maar liefst 75 miljoen streams op Spotify en 150 miljoen views op YouTube. Een absolute festivalknaller van dit jaar die overal werd meegezongen over de hele wereld.

Verder zijn er 3 succesvolle commerciële tracks dit jaar gereleased zijnde: “Sex, Love & Water”, “Therapy” en “Wild Wild Son”.

Tracklist
Delen
Delen op social media:

Naar productoverzicht