Afbeelding vergroten
 
 
 

WIND IN DE ZEILEN

Artiest:
Genre:
Releasedatum NL:
23 november 2018
Releasedatum BE:
23 november 2018
Configuratie:
CD+DVD
Barcode:
8717472643704
Bestelnummer:
HWR 1812
 Description

Na hun debuut in 2013, heeft de groep Ancora een geheel eigen plek in de Nederlandse muziekwereld weten te veroveren met hun aanstekelijke mix van Shanty, Irish folk en pop. De sterke teksten, de stevige,harmonieuze zangpartijen en de karakteristieke volle sound is hun veel geprezen handelsmerk geworden.
Inmiddels zijn ze toe aan hun vierde album, getiteld ‘Wind In De Zeilen’ Evenals bij alle drie de voorgangers, hebben ze daar een complete muziekspecial aan toegevoegd op dvd met daarop sowieso schitterende clips van alle liedjes.
‘Wind In De Zeilen’ is een gevarieerd album in de bekende Ancorasfeer, met heerlijke meezingers en ook een aantal meer gedragen liedjes. De teksten zijn van Jan Keizer, Frank Swenne en Edwin van Hoevelaak. Laatstgenoemde, recent ook zeer succesvol met André Hazes Jr, zorgde wederom voor de ijzersterke productie. De realisatie van de DVD was weer in handen van de firma Apex.

Bekijk hier de videclip van de nieuwe single 'Om en Om':

https://www.youtube.com/watch?v=1lFBCg7yIKI

 

Tracklist
01. We zullen haar ooit vinden 02. Calypso 03. De jongens van Jan de Witt 04. Door storm en woeste regen 05. Geef om het leven 06. Laat me los 07. He jij! 08. Een zeeman 09. De stuurman 10. Om en om 11. Leef 12. M’n Vader 13. De natuur (BONUSTRACK)
Delen
Delen op social media:

Naar productoverzicht