Afbeelding vergroten
 
 
 

VERBINTENIS

Artiest:
Genre:
Releasedatum NL:
26 oktober 2018
Releasedatum BE:
26 oktober 2018
Label:
BERK MUSIC PRODUCTIONS
Configuratie:
CD
Barcode:
8718456071759
Bestelnummer:
BM 6071752
 Description

Verleden
Het is 2015 en ineens is hij daar! Jeffrey Heesen maakt een verpletterende indruk als finalist van de talentenjacht Bloed, Zweet & Tranen op SBS6. Zijn performance en uitstraling worden door de juryteams bejubeld, en hiermee wordt duidelijk dat Nederland een topartiest rijker is! Ook mag hij in dat jaar de Buma.NL Award voor Grootste Talent in ontvangst nemen.
Zijn debuutalbum Intens wordt in 2016 enthousiast ontvangen, met een nummer 2 notering in de Album Top 100. Op dit album staat een keur van hits als Mag Ik De Zon Laten Schijnen, De Wereld Is Van Ons, One Night Stand en M’n Engel.

Heden
Met het nieuwe album Verbintenis maakt Jeffrey een logisch vervolg op Intens. Ook op dit album zijn hoofdrollen weggelegd voor blazers en strijkers. Jeffrey heeft samen met producent Waylon van der Heijden 12 liedjes gemaakt met diepgang en gevoel. Ook de teksten en composities zijn van hun hand. De singles Jij, Liefde Voor Altijd en Nikita haalden allen al goede recensies. Naast de drie singles staan er negen nieuwe nummers op het album, aangevuld met twee mixen. Geniet mee van zijn muzikale ontwikkeling op dit album waarmee Jeffrey een steeds vastere verbintenis krijgt met zijn creatieve toekomst , “Net even iets anders, hoe eigenwijs kun je zijn”.

Toekomst
“De toekomst is 3 jaar geleden al begonnen, het is fantastisch wat ik nu allemaal mag en kan doen, in gedachten ben ik er dag en nacht mee bezig”. Voor 2019 staat een solo show in de planning, een nieuwe VIP Friday en nog meer leuke dingen. Wat de toekomst zal brengen weet niemand, maar we voorspellen Jeffrey een glorieuze toekomst.

Tracklist
1 Nikita 2 Noem Mij Geen Schat 3 Liefde Is Magie 4 Ik Laat Je Liever Alleen 5 Liefde Voor Altijd 6 Donker 7 Laat Mij Maar Gaan 8 Deel Van Mij 9 Even Wachten 10 Ga Niet Twijfelen 11 Jij (Album Versie) 12 Mijn Kleine Meid 13 Nikita (Golddiggers Remix) 14 Liefde Voor Altijd (Golddiggers Remix)
Delen
Delen op social media:

Naar productoverzicht