Afbeelding vergroten
 
 
 

ECHTE VRIENDEN

Artiest:
Genre:
Releasedatum NL:
23 augustus 2018
Releasedatum BE:
23 augustus 2018
Label:
JAZ MUSIC
Configuratie:
CD
Barcode:
8718456069077
Bestelnummer:
JAZ 194060
 Description

De uit Meeuwen afkomstige jonge zanger Luc van Meeuwen, timmert de laatste jaren behoorlijk aan de weg. Luc verovert meer en meer een vaste plaats in de galerij van nationale en internationale grootheden in showbizzland . In België wordt de zanger op handen gedragen maar ook in het buurland Nederland valt hem steeds meer waardering ten deel.
Luc van Meeuwen heeft een agenda om U tegen te zeggen, bijna dagelijks is hij wel ergens op de Belgische en Nederlandse podia te vinden.

Met zangeres Mieke wist hij al een paar grote hits op zijn naam te zetten waarvan ‘Samen kunnen we de wereld aan en’ Mooie Dromen', het klinkende bewijs zijn. Onlangs dook hij de studio in om een compleet nieuw solo album op te nemen.

De single 'Echte Vrienden' is de voorloper van dit spiksplinternieuwe album. En zie, opnieuw een schot in de roos . Inmiddels staat de single hooggenoteerd in de Vlaamse Ultratop top 50. Op de site van de Vlaamse top 50 wordt Luc'zeer terecht de zanger van het betere Belgische levenslied genoemd, iets wat als een groot compliment mag worden opgevat.

 

Tracklist
1. Een Nacht Met Jouw In Het Paradijs. 2. Echte Vrienden. 3. Blauwe Horizon. 4. Een Lied Voor Jouw (Ode Aan Mieke) 5. Volle Maan , Een Sterrenhemel 6. Kijk Ik Naar De Jaren. 7. Weg Met Alle Pijn. 8. Blinde Passagier. 9. Laat Me Even Kind Zijn. 10. Ave Maria, Klinkt Zo Zacht. 11. Bobbejaan Schoepen Medley.· A : Hutje Op De Heide:· B: Ik Heb Eerbied Voor Jouw Grijze Haren:· C :De Lichtjes Van De Schelde:12. Als Iemand Zegt, Ik Hou Van Jou. 13. Jouw Allerlaatste Reis.
Delen
Delen op social media:

Naar productoverzicht