Afbeelding vergroten
 
 
 

SIEPELROCK - 25 JAAR HITS - 3CD

Artiest:
Genre:
Releasedatum NL:
25 mei 2018
Releasedatum BE:
25 mei 2018
Label:
PRENT MUSIC
Configuratie:
3CD
Barcode:
8714069107205
Bestelnummer:
BLCDHAL 107
 Description

Al hun hits, nieuwe en nooit eerder verschenen nummers verzameld op deze 3CD Box-set met 50 hits en laat hun diversiteit duidelijk zijn, met een CD getiteld, Siepelrock, een CD getiteld Siepelfeest en op de CD Siepelgevuul laten de mannen hun rustige, serieuze kant zien. En ja dat hebben zij ook.

De Nederlandse rockband Mooi Wark met een boerenrock-stijl speelt al 25 jaar iedere feesttent, kroeg of festival plat!
Mooi Wark breekt met hits als Idioot en In de blote kont en top 10 albums zoals Bok ´m d´r op! en Gewoon idioot ! aan het eind van de 00’s door.

Nadien volgen nog vele hits, waaronder Tepels liegen niet, Warkende helden, Oh Yvon (ode aan Yvon Jaspers)

Het succes van de band gaat door met het album Allent veur joe, met daarop Uut ut Noorden (samen met Syb v.d. Ploeg). In 2016 komt het album D'r op! of gien vreten! uit, met de nummers Drink een bier met Pa, Ik hol van zoepen en Vies vals kreng. Daarnaast worden er nog een aantal singles opgenomen. Gien mens wet waorum, dat gaat over pesten en zelfmoord. De single Probleem'n...? samen met Facebookvloggers en knallers Wim Salabim van Poar Neem'n en Zender Obama groeide uit tot een grote landelijke hit. Op dit moment staan ze volop in de schijnwerpers met hun nieuwe hit Boeren Met Worst, welke natuurlijk terug te vinden is op dit album.

Tracklist
Cd 1 Siepelrock Dol As Een Stier (Nieuw) Kleine Dingen Worden Zomaor Groot Achter De Tent Morgen Weer Prettig Gestoord Hol Maor Op (Nooit Eerder Op Cd Verschenen) Ik Ben En Blief Een Boer Allergisch Veur Tabak En Bier Dorst (Nooit Eerder Op Cd Verschenen) Bier, Patat En Rock N Roll Kakkers D’r Op Of Gien Vreten Boeruh Bok ’M D’r Op Met De Bek Op De Trekker Geil As Een Bossie Siepels Klaor Met De Show Cd 2 Siepelfeest Idioot Vaya Con Dios De Petroliekar Boeren Met Worst (Nieuw) Oh Yvon Schijt Aan Regels Probleem’n (Nooit Eerder Op Cd Verschenen) Tepels Liegen Niet Liever In De Stront Dan Tussen De Kak (Nooit Eerder Op Cd Verschenen) Bokkie Of Geittie Goeie Been Verkeerde Bed Das Mooi Wark K Mot Zoepen (Nieuw) Wie Hef D'r Zeepsop In Mien Flessie Bier Gedaon? Hunebed Pret In De Blote Kont Eén Flessie Bier Schat Cd 3 Siepelgevuul Zwoegen In 'T Heuj Van Het Platteland Drink Een Bier Met Pa Uut Ut Noorden (Duet Met Syb Van Der Ploeg) Zie Ik Joe Ooit Nog Iens Weer Dan Weej Dr Eem Van Gien Mens Weet Waorum (Nooit Eerder Op Cd Verschenen) Vissen D’r Is Niks (Maor Van Alles) Warkende Helden Niet Op Dizze Manier Allent Veur Joe Soms Zit Het Met Sinds Jij In Mien Leven Bent Wij Gaon Naor Huus Bonus Prachtig - Live Bij Radio Veronica In De Giel Ochtendshow Hey, Hey De Kerstman (Nooit Eerder Op Cd Verschenen)
Delen
Delen op social media:

Naar productoverzicht