Afbeelding vergroten
 
 
 

HARTSLAG

Artiest:
Genre:
Releasedatum NL:
25 april 2018
Releasedatum BE:
25 april 2018
Label:
Noot Records
Configuratie:
CD
Barcode:
8718456070516
Bestelnummer:
NR 607051
Links:
 Description

In 2015 kwam ‘AnderSterker’ uit. Een album vol Vlaamse liedjes, omdat Eveline Cannoot ervan houdt haar gevoelens te bundelen in het juiste lied. De voorbije 3 jaar is ze blijven zoeken naar de dingen die haar gelukkig maken. Tijd dus voor een opvolger, tijd voor een tweede album !
Logisch dat ze een album maakt met als titel “HARTSLAG”: Ze volgt al jaren haar hart, want dat klopt letterlijk en figuurlijk, voor muziek. Samen met haar producer David Vervoort kwamen ze tot een album met nummers die kloppen, in alle opzichten. “Ik heb echt wel mijn sound gevonden ! Verfrissend, puur en eigentijds”, zo laat Eveline weten.
Er staan 6 nieuwe nummers op, waarvan 3 eigen nummers. Udo Mechels schreef ‘Als ik dans’ en hij zorgde tevens voor een aangrijpende melodie op een tekst die ze deze keer zelf schreef en kreeg de titel ‘Vleugels’. Sabien Tiels gaf haar het nummer ‘Zeg me hoe’, een nummer waarvan ze weet dat het voor iedereen herkenbaar zal zijn. Zelf koos ze voor ‘Adrenaline’ als eerste single uit het album, omdat dit album haar een zalige kick geeft naar een nieuw avontuur in haar jonge leven. “Mijn hart klopt dus voor deze nieuwe uitdaging, maar ook voor mijn fans. Ik hoop dat zij mogen ervaren dat ik er voor 100% voor ga. Dat ze mijn hartslag voelen en horen in mijn liedjes”, zegt Eveline.

Tracklist
1. Ben jij gelukkig met mij 2. Adrenaline3. Droog mijn tranen 4. Hartslag5. Morgen schijnt weer de zon6. Alles7. Zeg me hoe8. Het neemt je mee9. Als ik dans10. Vleugels BONUSTRACKS11. Feestmedley12. Hitmedley
Delen
Delen op social media:

Naar productoverzicht