Afbeelding vergroten
 
 
 

SINGLE MALT FOLK

Artiest:
Genre:
Releasedatum NL:
09 maart 2018
Releasedatum BE:
09 maart 2018
Label:
PROACTS
Configuratie:
CD
Barcode:
8718456070431
Bestelnummer:
SCR 607043
 



Description

Na 3 albums, 4 EP’s en een DVD komt Scrum met een nieuw geluid. Single Malt Folk bevat 12 songs en een bonustrack. In 2017 releaste de band in Nederland, België en Duitsland drie singles van dit album, welke op nationale airplay konden rekenen. Het album wordt dan ook in deze landen fysiek gereleased met ondersteuning van een vierde single. Single Malt Folk: energieke, eerlijke en spontane folkmuziek van Nederlandse bodem.

Zes gedreven muzikanten met een voorliefde voor energieke, eerlijke en spontane folkmuziek, die elk optreden tot het uiterste gaan en er samen met het publiek voor zorgen dat iedereen met een voldaan gevoel huiswaarts kan keren... Een groot aantal feesten, festivals, clubs en theaters heeft in de afgelopen 14 jaar kennisgemaakt met Scrum en iedere keer is het publiek – net als de band zelf – laaiend enthousiast. Scrum weet daarmee een groeiend aantal fans aan zich te binden. Vanaf 2015 komt er met zanger Léon een nieuwe energie binnen de band. Dit heeft grote invloed op de muzikale richting en de look & feel. De duidelijk nieuwe koers kenmerkt zich door een volwassener geluid, waarbij Scrum garant blijft staan voor eerlijkheid, enthousiasme en energie. Het album is geproduceerd door Sander Rozeboom (Caro Emerald, BLØF, IOS, Van Velzen).

Tracklist
1. High Hopes 2. The Sailor’s Son 3. New Home 4. Little Becky 5. Miss Me (But Let Me Go) 6. Hold My Hand 7. Long Lost Friend 8. Your Beautiful Mind 9. Celebrate The Sun 10. Perfect Crime 11. Looking Back 12. Alive And Kicking 13. Ossies Lullaby
Delen
Delen op social media:

Naar productoverzicht