Afbeelding vergroten
 
 
 

MASTERS OF HARDCORE - CHAPTER XL

Artiest:
Genre:
Releasedatum NL:
24 maart 2018
Releasedatum BE:
24 maart 2018
Label:
Configuratie:
2CD-COMPILATIE
Barcode:
8718521052720
Bestelnummer:
CLDM2018005
 Description

Stap de ring in en bereid je voor om te vechten! Het indoor festival van wereldklasse ‘Masters of Hardcore’ is weer terug en dit jaar zal 'Tournament of Tyrants' een toonaangevend voorbeeld zijn voor de diversiteit en groei van Hardcore.

 

Het is geen wonder dat Masters of Hardcore de ultieme bijeenkomst word genoemd; de jaarlijkse soirée trekt meer dan 25.000 gepassioneerde Hardcore-heads per editie van over de hele wereld aan. Met de editie van dit jaar op 24 maart in de iconische Brabanthallen in Den Bosch, zullen tienduizenden bezoekers de ring betreden en een onvergetelijke nacht beleven vol met back-to-back hardcore gevechten tussen de meest legendarische namen uit de industrie. De line-up van dit jaar is reeds aangekondigd en underground helden zoals anthem-maker Angerfist, Destructive Tendencies, Partyraiser, Dr. Peacock, Miss K8 en nog veel meer namen zijn geprogrammeerd voor deze spectaculaire bijeenkomst.

Tezamen met het naderende evenement is er ook dit jaar weer een Masters of Hardcore compilatie CD! MASTERS OF HARDCORE CHAPTER XL geldt als de ultieme blauwdruk voor het brede en gevarieerde genre, bestaande uit het beste materiaal van de gevestigde namen in de Hardcore scene, maar ook van de veelbelovende talenten van het genre.

Deze exclusieve compilatie-cd wordt gepresenteerd in een prachtige luxe digipack met een opvallend reliëfwerk op de cover.

Tracklist
TBC
Delen
Delen op social media:

Naar productoverzicht