Afbeelding vergroten
 
 
 

JEBROER PRESENTS PARANOIA

Artiest:
Genre:
Releasedatum NL:
13 oktober 2017
Releasedatum BE:
13 oktober 2017
Label:
Configuratie:
CD
Barcode:
8718521051532
Bestelnummer:
CLDM 2017036
 Description

Tijdens het Amsterdam Dance Event zal op woensdag 18 oktober de Q-Factory op zijn grondvesten doen schudden. Dan zal rapper Jebroer samen met bevriende artiesten de tent ongetwijfeld op zijn kop zetten. De fans kunnen tijdens ‘Paranoia’ losgaan op dikke Freestyle en Hardstyle tunes, ondersteund door de pakkende en rauwe raps van Jebroer.

Jebroer werkte in het verleden al samen met o.a. Boaz van de Beatz, Mr Polska, Ronnie Flex en Yellow Claw. In 2014 scoorde hij in samenwerking met Dirtcaps een hit met de single ‘Miljoenen’ en produceerde hij samen met Feest DJ Ruud ‘Duizend Nachten’. Ook zijn track ‘Banaan’ breekt door in het feestcircuit in zowel Nederland als België en komt zelfs nu nog regelmatig voorbij op bijna alle festivals. Eind 2016 verscheen het album ‘ELF11’, met o.a. de megahit ‘Kind Van De Duivel’ met Paul Elstak en Dr Phunk. Inmiddels heeft de single inmiddels de Platina status behaald, met 17 miljoen streams, een #1 notering op iTunes en de Top 10 in België. De opvolger 'Engeltje' is inmiddels ook Platina. Jebroer staat de hele zomer vol met boekingen op de grootste feesten en festivals.

Op het album ‘Jebroer presents Paranoia’ staan maar liefst drie nieuwe tracks van de rapper!, met o.a. Outsiders, Lady Bee en Dutch Movement. Verder zal je ook van iedere artiest die zal performen op het event een track terugvinden die perfect aansluit op de ‘Paranoia’ sound; LNY TNZ, Dr Phunk, Mr Polska, Ruthless, Dirtcaps, Pyrodox, Cesqeaux, The Darkraver en Rät N FrikK. Ook voor als je niet bij het event kan zijn is dit een niet te missen album!

Tracklist
1. Jebroer, Paul Elstak, Dr Phunk – Engeltje 2.Jebroer, Outsiders, The Darkraver  - Vaderland 3.Scooter & Jebroer - My Gabber 4.Jebroer, Lady Bee - De After 5.Jebroer, Dutch Movement Outsiders -  Adrenaline 6.Jebroer – Motjo 7.Dirtcaps X Jebroer – Miljoenen 8.Rät N FrikK - Door Hemel En Hel 9.Hardwell, Dr Phunk  - Here Once Again 10.LNY TNZ & Boaz van de Beatz feat. Mr. Polska & Kalibwoy – Ravelord 11.DJ Mystery, Panic - Pussy Bitch 12.LNY TNZ, Ruthless, Jebroer- Paranoia 13.Pyrodox - Bad Habit 14.Quintino, Cesqeaux- Blow Up In Ya Face 15.Cesqeaux - Back Up 16.Mike Cevello, Cesqeaux - Smack! 17. Outsiders x The Darkraver ft. Jebroer  - Helicopter
Delen
Delen op social media:

Naar productoverzicht