Afbeelding vergroten
 
 
 

MR. RICHARD PARKER , THE ROAD OF HOPE

Artiest:
Genre:
Releasedatum NL:
06 oktober 2017
Releasedatum BE:
06 oktober 2017
Label:
ISOLDE RECORDS
Configuratie:
CD
Barcode:
8718456066281
Bestelnummer:
ISO 606628
 Description

Mr. Richard Parker is de tijger in het boek en de film “Life of Pi”, waar wanhoop en hoop hand in hand gaan. De ‘The Road of Hope’ is een blauwdruk van de tijd, waarin we nu leven. En tevens een muzikale zoektocht naar liefde, verloren idealen en een nieuwe toekomst. 

We leven in roerige tijden. Angstige tijden ook, waarin de wereld een soort tikkende tijdbom is, die ieder moment kan ontploffen. Oorlogen, vluchtelingen, terroristische aanslagen, milieurampen, haat, uitbuiting, racisme, die wereldwijd op grote schaal plaatsvinden. Maar -om met de Dalai Lama te spreken-: 'there is always hope’. Want uit al deze negatieve elementen is er ook een positieve ontwikkeling gaande.  Zoals: internationale verbroedering ("Je suis Charlie"), een groeiend milieubewustzijn (COP 21 Het Klimaat akkoord van Parijs), samenwerkingsverbanden, live-aid concerten, een groeiend aantal hulp organisaties etc.  Dus er is 'HOPE!

Dat gegeven was ook de aanleiding voor Chris Hinze, fluitist, componist en wereldreiziger en toetsenist en producer Coen Molenaar (o.a. bekend als keyboardman van Jan Akkerman) om hun krachten te bundelen. Met als resultaat :Mr. Richard Parker , The Road of Hope.  Deze CD is dan ook opgedragen aan al die mensen, waar ook ter wereld, die werken aan een betere wereld en daarmee een beter leven.  Er is altijd hoop op 'The Road of Hope'.

Tracklist
 1. Bonjour Tristesse  2.The Road of Hope  3.22nd of March 4.Es Vedra  5.When it Rains in Damascus  6.The Call for the Infinite  7.Dakar 8.The Iceman 9.Sea Inside 10.Heartbeat 11.Soulmates 12.The Ceremony/ The Wedding/ The Happy End 13.8000 Days        
Delen
Delen op social media:

Naar productoverzicht