Afbeelding vergroten
 
 
 

THERAPY

Artiest:
Genre:
Releasedatum NL:
29 september 2017
Releasedatum BE:
29 september 2017
Label:
PLAY THAT BEAT
Configuratie:
CD
Barcode:
8718456066250
Bestelnummer:
DTC 1704
Links:
 Description

Get Ready! is sinds januari terug en dat gebeurde niet onopgemerkt: met 'Feniks' (N° 14 in de Ultratop Vlaams) de full-cd ‘Best Of Get Ready!-'XXI' (N°4 in de Ultratop Album Charts) , en ‘Dat Heerlijke Gevoel’ (N° 7 in de Ultratop Vlaams) heroverden ze meteen de harten van de fans van weleer . ‘Diep’ behaalde ook de eerste plaats in de ‘Foute 128’ van Qmusic . Een succesvol optreden in het Sportpaleis te Antwerpen tijdens 'Back to the 90's en 00's', Flanders Expo tijdens ‘De Foute Party’ en twee uitverkochte jubileum-'21 concerten' later,  vatte de XXI-tour aan.

Hoogtijd voor een nieuw album!  ‘Therapy’ is het eerste nieuwe album  sinds ‘Incognito’ in 2002. De fans van het eerste uur vinden op 'Therapy' 'hun' jongens terug en het grote publiek leert Get Ready! op een nieuwe manier kennen: niet alléén catchy popsongs maar ook ontroerende teksten en verrassende samenwerkingen:  Voice Male, Liliane St Pierre en Sttellla zijn van  de partij, maar ook Frank Vander Linden (De mens), David Salamon (Arbeid Adelt!), Jasper Publie (Bandits) en The Horns werkten mee aan dit album.  Naast de reeds bekende singles ‘ Feniks’, ‘De Allerliefste’ en ‘Mis’ vinden we ook het opzwepende duet ‘Swingen’ met Liliane St Pierre (exact 20 jaar na hun nr 1 hit ‘Geef Me Tijd’!) , de gospel ‘Hogere Sferen’ met Voice Male, het aangrijpende ‘Klopgeest’ , ‘Torremolinos‘ gezongen door JM met de Waalse groep Sttellla en als bonus een akoestische medley van hun grootste hits op 'Therapy' terug.

Op Therapy slaan Jimmy, Glenn, Koen en JM als vanouds opnieuw de handen in elkaar met songwriter – producer Stefaan Fernande (Clouseau, Dean, Yasmine etc) die voor hun al vele hits schreef . Get Ready! is er nog steeds klaar voor – misschien zelfs nog méér dan ooit tevoren en het is duidelijk: 'Therapy' heeft zijn naam niet gestolen: Jimmy, Glenn, Koen en JM zijn alle vier (op hun eigen manier) door een louteringsproces gegaan en staan nu stevig in het leven én op de bühne.

Tracklist
1. De Laatste Der Mohikanen 2. Noodkreet 3. Feniks 4. De Allerliefste 5.Klopgeest 6. Mis 7. Swingen (featuring Liliane Saint Pierre) ) 8. Hogere Sferen (Get Ready! & Voice Male) 9. Torremolinos (Get Ready! V/S Sttellla 10. Altijd Prijs 11. Get Ready Medley
Delen
Delen op social media:

Naar productoverzicht