Afbeelding vergroten
 
 
 

GEVOEL VAN SAMEN ZIJN

Artiest:
Releasedatum NL:
02 juni 2017
Releasedatum BE:
02 juni 2017
Label:
JANNES PRODUKTIES
Configuratie:
CD
Barcode:
8714069107267
Bestelnummer:
BL 201603
Links:
 Description

2017 wordt een heel bijzonder jaar. In 2017 zit Jannes namelijk 15 jaar in het artiestenvak. Het afgelopen jaar was een bewogen jaar met een lach en een traan met als hoogtepunt een gouden plaat voor het album ‘Onderweg Naar Jou’. 2017 wordt ook een jaar vol feestelijkheden, er gaan mooie dingen gebeuren. Het nieuwe album is daar een van.

HET NIEUWE ALBUM

Dit album is deze keer ook weer tot stand gekomen i.s.m. Jannes’ vaste schrijf- en productieteam Emile Hartkamp en Norus Padidar. Het is iedere keer weer een uitdaging om iets nieuws te produceren, maar ook dit keer is het Jannes weer gelukt om een prachtig album af te leveren. Zomerse klanken, uptempo en gevoelige liedjes wisselen elkaar af en zijn de kenmerken van het prachtige nieuwe album.

Het album draagt de naam ‘Gevoel Van Samen Zijn’. De naam is bewust gekozen, want hoe geef je je trouwe fans iets terug van hetgeen je al jaren van die fans krijgt? Jannes wil tijdens zijn jubileum ‘samen zijn’ met zijn fans. Want zonder zijn fans, had Jannes dit jubileum nooit bereikt! Het album ‘Gevoel Van Samen Zijn’ draagt Jannes dan ook op aan zijn fans.

Het album bevat 12 nieuwe liedjes en 3 liedjes die Jannes opnieuw heeft opgenomen. ‘Eleonora’, ‘Ga Maar Weg’, en ‘Ik Wil Naar Griekenland’ zijn hits waar Jannes ooit mee begon. Deze hits zijn in een verfrissend nieuw jasje gestoken.

Tracklist
1 Dat Gevoel Van Samen Zijn2 Laat Me3 Die Engel, Dat Ben Jij  4 Als Jij Dit Huis Verlaat5 Naar De Zevende Hemel6 Ga7 Geen Moment Zonder Jou 8 Als Jij Me Meeneemt In ’N Droom 9 Zolang Jij Maar Bij Me Bent 10 Ik Wil Nog Een Keer Met Je Dansen  11 Dief Van Mijn Hart12 Jou Herken Ik Met Mijn Ogen Dicht Bonustracks:13 Eleonora 14  Ik Wil Naar Griekenland15 Ga Maar Weg
Delen
Delen op social media:

Naar productoverzicht