Afbeelding vergroten
 
 
 

ADEMLOOS

Artiest:
Releasedatum NL:
26 mei 2017
Releasedatum BE:
26 mei 2017
Label:
BERK MUSIC PRODUCTIONS
Configuratie:
CD
Barcode:
8718456031142
Bestelnummer:
BM6031142
 Description

Ferry’s muziekcarrière begint, zoals bij meer artiesten, achter de bar. In dit geval de stamkroeg van zijn vader Harrie. Vader sponsorde in 2004 zijn eerste single “Kijk In Mijn Hart”. Daarna is Ferry niet meer van het podium af te slaan. Hij bestormt de hitlijsten met platen als Zacht Tikt De Regen, Joana en Ademloos Door De Nacht.... Erg trots is hij op de duetten Vrienden Voor Altijd en Dan Zal Ik Er Zijn die hij maakt met goede vriend Django Wagner. Op de bühne weet Ferry een breed publiek te bereiken met zijn gevarieerde repertoire met een hoog entertainmentgehalte voor jong en oud.

Zijn debuutalbum Ritme Van De Nacht wordt alom goed ontvangen. Op de bühne weet Ferry een breed publiek te bereiken met zijn gevarieerde repertoire met een hoog entertainmentgehalte voor jong en oud. Op zijn nieuwe goedgevulde album ‘Ademloos’ staan zijn nieuwste liedjes. Een aantal liedjes zijn splinternieuw, natuurlijk ontbreken zijn hits niet, zoals Ademloos Door De Nacht, Ik Neem Er Eén Op Morgen, Laat Me en, Doe De Ferry en zijn jongste single: het duet met Jill van Leeuwen, Vraag Niet Meer Waarom.

Tracklist
1.Viva La Vida (Ga Met Me Mee) 2.Te Jong 3.Ik Neem Er Eén Op Morgen (Remix)4.Laat Me 5.De Tweede Keer 6.Als Ik Jou Zie  7.Nu Is Het Klaar 8.Tik Tak 9.Vraag Niet Meer Waarom 10.Ik Wil Vanavond  11.En De Rest 12.Waar Ga Je Heen 13.Ga Niet Weg Van Mij 14.Wat Is Dan Liefde 15.Ademloos Door De Nacht  16.Doe De Ferry (ft. DJ Fonzz) 17.Iedereen Wist 't 18. Is 't Zo Moeilijk Om Gewoon Te Doen
Delen
Delen op social media:

Naar productoverzicht