Afbeelding vergroten
 
 
 

NOG EENE DAN!

Releasedatum NL:
03 maart 2017
Releasedatum BE:
03 maart 2017
Label:
PRENT MUSIC
Configuratie:
CD
Barcode:
8714069110892
Bestelnummer:
BLCDHAL 103
 Description

Hein van de Legendarische Spitfires, kan het niet laten en duikt met ’n aantal nieuwe liedjes van eigen hand en van wat vrienden in de muziek waaronder, jawel… de zoon Peter Migchelbrink wéér de studio in. Deze keer bij Martin Sterken. 

De Co/Productie van dit album is in handen van Paul Evers, Paul was door de jaren heen de technische man bij The Spitfires. Verder wat Spitfires collega’s van de laatste orde. o.a.  Eric Idema,  Alois Lammers en Bennie Kattenbelt. Als “Hein van The Spitfires” gaat het album de ether in.

Zoals we gewend zijn onder de supervisie van Hein, een zeer gevarieerd album, zwevend in ’n oer Spitfires mix. Voor de doelgroep 4 tot 104. Gerrit de doef, Hie trok heur aan de grond, Nog eene dan en Maar dan kom jij laten niets aan de verbeelding over en verraden al de diversiteit. 

Hein in z’n eigen bewoording: “Ik hoop nog ’n stukje bie te dragen aan ons eigen Nederlandse c.q. Dialect lied Mien lust en mien leaven”.  

Tracklist
1 Hie trok eur an de grond 2 Toen ik dat zei 3 Misere 4 Ik goa toch mooi deur 5 Gerrit de doef 6 Annet 7 Maar dan kom jij 8 Elke keer telkens weer 9 Mien auto 10 Paracetamol 11 Den dreum van oe 12 Stevig uut de bokse 13 De bus noar Bentheim 14 Nog eene dan
Delen
Delen op social media:

Naar productoverzicht