Afbeelding vergroten
 
 
 

WIE NIET WAAGT, DIE NIET WINT

Artiest:
Releasedatum NL:
27 januari 2017
Releasedatum BE:
27 januari 2017
Label:
DE FIK ERIN
Configuratie:
CD
Barcode:
8718456049109
Bestelnummer:
DFE 604910
 Description

Uptempo Nederlandstalige skapop. Dat is de Brabantse formatie De Fik Erin. Al 10 jaar een begrip in het feesttenten circuit en sinds een jaartje of 3 ook op de Nederlandstalige landelijke radio.

Sinds het debuutalbum zijn de mannen serieus bezig met hun eigen sound en die hebben ze gevonden.  Een mix van serieuze en grappige waargebeurde verhalen maken de teksten tot een herkenbaar geheel. Een strakke toch rockie ritmesectie, vrolijke melodieën en een blazerssectie waar je bang van wordt zorgen ervoor dat die teksten staan als een huis.

De nieuwe CD van De Fik Erin staat voor wat de Fik Erin feitelijk is. Het klinkt vrolijk en gezellig, met grappige en herkenbare teksten en de sound pompt door je speakers tijdens het luisteren van deze CD. Voor jong en oud, dik of dun van deze CD krijgt iedereen een gezellig sfeertje in zijn hoofd. Ze nemen je mee met hun uptempo Ierse, ska, zydeco en rock ’n roll invloeden.

De liedjes zijn beter opgenomen dan ooit. Nadat de band zich had opgesloten in de studio samen met hun goede vriend/producer Yael Dirkse, is er een Fik Erin signature sound ontstaan en daar zijn ze trots op!

De Fik Erin: vlammen, rammen en nog eens knallen!

Tracklist
1 Naar De Top 2 Tien Voor Twee 3 Chaos 4 Nog Heel Even 5 Laatste Ronde 6 Geef Me Wat Ik Wil 7 Wie Niet Waagt Die Niet Wint 8 De Randstad 9 Hier Komde Vandaan
Delen
Delen op social media:

Naar productoverzicht